Антония Петрова с първа снимка след раждането

  • 22 януари 2019 08:02

  • 6423
  • 3
Антония Петрова с първа снимка след раждането
© Фейсбук

Антония Петрова – Батинкова роди на 17 януари – Антоновден. Първородният ѝ син се появи на бял свят на изключително специален за миската момент - точно на именния ѝ ден. Любопитна подробност е, че за разлика от редица днешни майки Антония е родила по естествен път.

„На 17 януари - Антоновден, моят личен празник, със съпруга ми Ивайло Благовестов Батинков, получихме най-големия подарък в живота ни - първородният ни син! Роди се Благовест Ивайло Батинков: 3,600 кг, 53 см. Неописуема радост, щастие и гордост е това чудо, раждането на живот по естествен начин! Нормалното раждане стана възможно благодарение на нашият ангел, д-р Анна Чорбова, завеждащ отделение, която освен уникален професионалист е и прекрасен човек! Със съпругът ми, който беше неотлъчно до мен по време на раждането и ме подкрепяше безпрекословно, изказваме сърдечни благодарности, към целия екип на болница “Вита” за професионалната помощ и специално внимание на д-р Георги Симеонов, анестезиолог, както и на акушерките: Бойка Димитрова, Надя Първанова и д-р Илиева. Честитим професионалният празник - Бабинден, на всички, които помагат да се дари живот и апелирам: Нека да раждаме децата си естествено! Природата го е измислила съвършено, а и всичко е възможно и се случва по най-добрия начин, когато се довериш на правилните специалисти. Пожелавам на всеки това най-велико щастие! Бог ни благослови, с Блага Вест - Благовест, нека Св. Антоний го закриля!“, написа блондинката в социалните мрежи.

Блондинката изглежда повече от добре и по всичко личи, че възстановяването й ще бъде доста бързо.

Novini.bg
6423 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Странно

2019.01.22 | 11:53

2

Може би съм невежа за раждала жена. Не знам да се ползва анестезия по време на естествено раждане. Но нека са живи и здрави, това е най-важното

Аз

2019.01.22 | 23:08

3

Вероятно е родила с епидурална упойка. За такава трябва да присъства анестезиолог. Упойката се поставя в гърба,но раждането е естествено.

Ама то прилича на Бередин

2019.01.22 | 08:38

1

Да е живо и здраво детето! Ама то цялото на Бередин,одрало му кожата! Батинков хахахаа абе ”балък” това балъците сте повече от китайците.

Добави коментар

Водещи новини