Мъжът на Антония Петрова ще присъства на раждането

  • 07 януари 2019 08:19

  • 5248
  • 4
Мъжът на Антония Петрова ще присъства на раждането
© Фейсбук

По-малко от десет дни преди да гушне първородния си син, Антония Петрова призна, че съпругът й Ивайло Батинков ще присъства на раждането. Предвид медицинския му бекграунд, това няма да е стресиращо преживяване за мъжа до нея, категорична е Мис България 2009, като допълва, че ще се чувства значително по-спокойна, ако избраникът й държи ръката в заветния момент.

Бъдещите родители вече са се спрели и на име. Въпреки че по план моделът трябва да роди около 17-и януари, бебето няма да се казва Антон. Чаровната блондинка отказва обаче към момента да издаде на какво име са се спрели с Батинков. Всичко около посрещането на бебето също е готово – стаята за мъника е подредена, а Петрова вече е подготвила и чантата, с която ще отиде към родилното, когато настъпи моментът.

Всички лекари казват, че бебето е доста голямо, добре оформено и вече иска да излиза и може би ще се случи по-рано.

В тази връзка не съм решила дали ще бъде естествено, или със секцио - искам самото бебе да си прецени. Ако има всички предпоставки за нормално, хубаво раждане, със сигурност няма да проявявам капризи и да искам секцио, но пък ако има и най-малко нещо, заради което лекарите преценят, че е необходимо секцио, веднага ще направим“, сподели Петрова пред dir.bg.

Тя признава още, че няма търпение и да потегли на първата си екскурзия с бебе на ръце. „Сметнахме, че за 9-те месеца бебето е било на 4 континента и в 17 държави“, уточни тя. Още на втория месец след раждането семейството отново ще потегли в странство, дава заявка миската.

Novini.bg
5248 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
читателка

2019.01.08 | 11:38

4

Стига сте ни занимавали с тези хора. Да са живи и здрави, да се роди детето и да ги радва.
Ама не е само Антония Петрова бременна. Изобщо не ме интересува кога и как ще ражда и кой ще присъства. Филм за раждането няма ли да снимате?

Богаташи

2019.01.08 | 08:03

3

Колко им лесен животът на тия богаташи! А откъде имат толкова много пари?!

2019.01.07 | 14:24

2

като не е присъствал на правенето ...

Манго

2019.01.07 | 11:50

1

Стига сте ни занимавали с глупости.Ако иска и папата да присъства.

Добави коментар

Водещи новини