Радина заведе Джефри на Бахамите (снимки)

  • 12 декември 2018 09:11

  • 7495
  • 3
Радина заведе Джефри на Бахамите (снимки)
© Instagram

Над 20 хиляди долара пръсна българката Радина Анева по сина на Майкъл Джордан - Джефри. Известният наследник се поглези в най-тузарския курортен комплекс Баха Марна на Бахамите за сметка на годеницата си. Това разкри самата Радина с пожеланието си за личния му празник.

"Винаги обгрижваш всички около теб, затова днес ти връщам този жест. Пожелавам ти да продължаваш да си успешен, а около теб да е мир и хармония. Забавлявай се, докато те глезят, наслаждавай се на красивите гледки и любовта от семейството ти! Честит 30-и рожден ден", пише едрогърдата красавица.

Луксозната почивка, която Радина подари на гаджето, е в петзвезден специален апартамент. Баха Мар е наричан "новата Ривиера", а създаването му струва над 4 милиарда на инвеститорите. Радина и Джефри не само се наслаждаваха на истинско лято посред зима, но и имаха интересни съседи - дузина розови фламинга, които се разхождат около гостуващите в тузарския хотел.

Бъдещото семейство Джорданови прекараха близо седмица на Бахамите в последните дни на ноември. Явно сватбеният сезон ги е изтощил. Радина и Джефри са сред най-желаните гости на поредица тузарски тържества на богаташи от всякаква народност, става ясно от профила на българката. Засега тайна остава датата на тяхната сватба, която е едно от най-очакваните светски събития.

Радина удостоява с отговори само най-близките си в социалната мрежа, макар че последователите й са се утроили, откакто стана ясно, че е снаха на Майкъл, пише в. "България днес".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@heirjordan13

A post shared by Radina Aneva (@a_radina) on

Последвайте канала на

Novini.bg
7495 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Бай Х

2018.12.12 | 18:51

1

Неграта умират за такава - яка отзад и големи цици !!!! В Турция - също !!

Ха-ха-ха

2019.05.28 | 18:05

3

от личен опит ли знаеш

2018.12.14 | 18:11

2

И ще си народят маймунчета........... Ще щъкат по палмите, не можеш ги свали от дърветата.

Добави коментар

Водещи новини