Кали обвини Гери-Никол, че е откраднала нейна песен и клип

  • 29 ноември 2018 08:23

  • 17305
  • 1
Кали обвини Гери-Никол, че е откраднала нейна песен и клип
© Instagram

Младата R&B певица Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B пусна фото, с което оповести, че новата й песен „Устни“ ще излезе съвсем скоро, пише HotArena.

Снимката изобразява мъж, който е с гръб към камерата и който е вдигнал и прегърнал Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B във въздуха. Като че ли двамата се намират върху покрив на сграда, съдейки по фона.

Сред коментарите, в които феновете написаха, че нямат търпение да чуят и видят новото музикално предложение на Гери, се появи такъв и на фолк певицата Кали, придружен с плачещи от смях емотикони: „Имам песен със същото заглавие. И съм я снимала на покрив на хотел!“, изфуча чалгаджийката, след което добави, че пожелава успех на парчето, „в което не се съмнява“.

Армията на Гери като че ли не остана доволна от вметката на Кали и не й остана хич длъжна. „Вие всички се копирате една друга, спокойно“, „Едва ли точно от теб е видяла. Добре, че беше да коментираш, че да се сетя за теб. Изчакай да излезне песента и виж как се прави хит“, „Ти открадна една камара мелодии от сърби, албанци и турци и пя по тях на български, а се хващаш, че Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B има песен със същото име... Ти си ебати наглото копеле“, гласяха нападателните коментари към Кали в профила на варненката в Instagram.

Novini.bg
17305 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.11.29 | 09:11

1

Седесарси кypвенлък.

Добави коментар

Водещи новини