Композитор скара Райна и Кали

  • 28 януари 2019 14:19

  • 2857
  • 0
Композитор скара Райна и Кали
© Instagram

Композиторът Боби Павлов създаде напрежение между поп фолк изпълнителките Кали и Райна, предоставяйки им една и съща музика за парчета.

Македонското девойче отрече да е окрала 6 години по-възрастната си колежка, подчертавайки, че нейният проект е записан още през 2017 година, но вижда бял свят едва сега, пише в. "Телеграф".

Във фолкгилдията плъзнаха слухове, че Кали обвинява Райна в некоректност заради парчето „Измъкни ме“, което е с музика досущ като мелодията на „Среден пръст“ в изпълнение на Кали, дело на композитора Боби Павлов.

„Едва сега разбирам за създалата се ситуация. Реално ако музиката на парчетата е една и съща, вината не е у нас, а у композитора. Песента „Измъкни ме“ е записана преди две години. Не е нов проект, т.е. върху него не е работено след издаването на другата песен. Преди време имах подобен случай. Бях записала песен, работех върху видеоклипа, моя колежка издаде нещо подобно и аз не реализирах идеята си“, споделя Райна пред изданието, допълвайки, че не е слушала записа на Кали и затова трудно може да определи приликите в творчеството им.

Двете певици никога не са били близки, но не са имали и никакви противоречия. Според разпространилата се информация Боби Павлов е предложил музиката на песента първо на Кали. Тя обаче се забавила с потвърждението си и Райна едва ли не грабнала основен елемент от парчето под носа й.

„Отговорността е на композитора, отговор трябва да има той или компанията“, завършва певицата от Сандански.

Novini.bg
2857 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини