Дивна се завърна на сцената!

  • 20 ноември 2018 13:38

  • 2562
  • 1
Дивна се завърна на сцената!
© Булфото (архив)

Дивна се завърна на сцената! Месеци след жестоката катастрофа, при която певицата едва не уби приятелката си Кристин Илиева, тя най-после излезе пред публика.

Дивна прие да пее в благотворителен концерт за тежко болни учители. Певицата показа, че вече е продължила напред и е преживяла шока от случилото се, пише в. „България днес”.

Изпълнителката изпадна в депресия след катастрофата причинена от нея. Тя управлява автомобил, който излиза от пътя и по време на сблъсък с крайпътен стълб тежко наранява спътничката си—манекенката Кристин Илиева.

Дивна се отървава с леки наранявания, но не и приятелката й. Моделката преживява множество травми, но вече е на крака след куп операции.

Благоприятното развитие с Кристи кара Дивна да се чувства все по-добре. След катастрофата младата певица се покри и не приемаше публични изяви… до онзи ден. Дивна показа, че вече е преживяла тежките моменти и отново се чувства добре. След месеци на тежка депресия тя отново се чувства щастлива.

„Не спирайте да вярвате в себе си и в това, че нещата ще бъдат наред. Всичко ще бъде наред, аз ви го обещавам, защото това, че мога да бъда тук, с вас, и да изпея тази песен, означава, че нещата ще се оправят”, бяха първите думи на Дивна.

След катастрофата отношенията между певицата и Кристин охладяха. Двете не са толкова близки, колкото преди, но все пак таят топли чувства.

„Обичам я—призна в интервю Илиева. — Когато се видяхме за първи път и двете се разплакахме. Вече не сме толкова близки”, добави моделката, която продължава с борбата да може да ходи сама.

БТА
2562 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.11.21 | 02:01

1

ши са разплача от радост!

Добави коментар

Водещи новини