Дивна се връща на сцената

  • 15 ноември 2018 09:15

  • 5611
  • 2
Дивна се връща на сцената
© Фейсбук

Поп певицата Дивна, която претърпя тежка катастрофа през март, се връща на сцената утре. Тя  ще подкрепи благотворителна инициатива за свои тежкоболни учители в Русе.

След катастрофата Дивна се скри от медиите и обществото, което я нападна заради травмата на приятелката ѝ Кристин Илиева, която бе тежко ранена по време на инцидента. Дивна не поемаше никакво участие и дори на места излезе информация, че се е отказала завинаги от музикалната сцена. Младата изпълнителка обаче е събрала сила да продължи напред и първата ѝ поява ще е утре на благотворителен концерт, организиран от възпитаници на основно училище "Любен Каравелов" в гр. Русе.

Преподавателката по природни науки Елена Павлова и учителят по изобразително изкуство Стефан Петров се борят с коварно заболяване и са претърпели сериозни интервенции. За възстановяването им са необходими доста средства за процедури и медикаменти. Ето защо техни ученици са решили да апелират към щедростта и съпричастието на русенци.

Концертът ще бъде на 16 ноември от 18.30 часа в зала "Филхармония" /Дома на културата/. В него ще участват Дивна, русенската рок група БНР, рапърът Димчо и други любими изпълнители. Желаещите да дарят средства ще могат да направят това в специално поставените за това кутии.

Novini.bg
5611 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.11.15 | 11:19

1

Никой не я керти тая.

Распутин

2018.11.15 | 14:52

2

Веско Потния от Полски Тръмбеш я керти. Русенци да развържат кесиите, там има най-много тото-милионери в България, махала, не знам какво...

Добави коментар

Водещи новини