Мисис Дама 2018 завлече салон за красота

  • 12 ноември 2018 09:49

  • 11508
  • 3
Мисис Дама 2018 завлече салон за красота
© Фейсбук

Носителката на титлата "Мисис Дама 2018" Дима Атанасова завлече салон за красота, пише "Телеграф", като се позовава на съобщение публикувано в социалните мрежи от съдържателката на салона Десислава Евтимова.

Оказва се, че миската е финтирала заплащането, обещавайки да изпрати човек, който да предаде парите за тунинга ѝ, но той така и не се появил.

"Откакто работя, не ми се беше случвало подобно нещо, но за всичко си има първи път. Вчера при нас дойде за обемни мигли една доста наконтена дама, както видяхме – миска с претенции, при едно от моите момичета. След като я е направила, тя е попитала за ПОС терминал, но като са ѝ казали, че няма, тръгнала до банкомата, който е близо до салона, и повече не се върна. След час моята девойка ѝ звънна, но нямаше кой да вдигне. По-късно и аз ѝ звъннах и не знаейки номера ми, вдигна. Обясних коя съм и защо се обаждам и тя ми отговори, че са я изпратили до терминал, който не работи (междувременно след това две клиентки теглиха пари), и тъй като много бързала, защото времето ѝ е разпределено до секунда и имала срещи, си тръгнала. След което "уж" изпрати неин работник да ни донесе парите, но той изобщо не се появи", пише ужилената управителка, която държи салон в "Дървеница".

Отговорът от страна на Дима Атанасова не закъсня.

"Привет, и аз имам какво да кача в Инстаграм. Услугата ви е само "вятър и мъгла". За един ден бях само с мигли. Още сутринта на втория ден се разпаднаха. И други недоволни клиенти имате. Ще организирам оплакване в Комисията за защита на потребителя, както и в НАП", сопва се на свой ред измамницата, която изтъква, че никой не ѝ е предоставил касова бележка. Миската пуска и кадър, на който е заснела опадалите мигли.

Novini.bg
11508 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
СРАМОТА

2018.11.13 | 00:55

2

Дима не ти е за първи път!Не се отучи от този твой навик.Не се прави така,извини се и си плати на хората!!!

Аман

2018.11.14 | 07:22

3

Аман от некачествена работа в БГ и после си искат камара пари за "услугата". Няма качество, няма плащане!!! Браво на жената. Най-после някой да ги постави на място такива обирджии ...

е

2018.11.12 | 22:13

1

тъпа , тъпа ,че чак вдлъбната. Нали за да й дадът касова бележка трябва да дойде с парите. Никой няма да издаде бележка преди да си извадил парите

Добави коментар

Водещи новини