Кулагин захапа Цецо Андреев

Гримьорът с поразяваща уста Валентин Кулагин не пропусна да захапе колегата си Цецо Андреев, който в момента се изявява в „Биг Брадър: Most Wanted“, пише "Монитор".

„Крайно незаинтересован съм от гримьорката Цура от Койнаре, но понеже си позволи да говори за мен, ще върна жеста. Ще кажа само за джуджето-ромин, че той не е гримьора на "звездите", а безплатната им подлога, техният имитатор, но не и създател на визии.“, написа в социалните мрежи той.

Кулагин, който стана любимец на зрителите след участието си в предаването, обърна внимание и на проблемите на Цецо с наркотиците. „И всъщност той е гримьорът, който петни професията ни, известен с това, че е оставил десетки булки и абитуриентки без грим, заради проблемите му с наркотиците. Ежедневно поемам разочарованите му клиентки, които не искат и да чуват за него.“, допълни той.

Изказванията на Кулагин идват като отговор на визитката на Андреев при влизането му в шоуто. "Има хора, които уронват престижа на моята професия и това са некадърниците, като за тях мога да дам един-единствен пример и това е един бивш участник във вашето предаване. Той е срам и позор за гримьорите в България. Палячо!", заяви Цецо.

Коментари

  1. 2018.11.07 | 19:14

    Къде го захапа ?

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Бихте ли уголемили устните си?

Бихте ли уголемили устните си?

Избрано от Интернет