Вихра с дърт любовник. Иван: Няма да плащам за неговите дрехи

  • 20 февруари 2012 11:16

  • 28963
  • 18
Вихра с дърт любовник. Иван: Няма да плащам за неговите дрехи
©

Бившата половинка на тв водещия Иван Христов, Вихра, бе изловена със старата си тръпка Милан Кузов. Той е стар кадър на БНТ и може да й бъде баща, пише Всеки ден.

В събота Иван скандално разкри в свое интервю, че Вихра си има любовник, с когото поддържала интимни отношения и след началото на тяхната връзка. Вихра обикаляше студио след студио като се оплакваше, че мъжът й изневерява, а се оказва, че тя първа му сложила рога преди години.

Очевидно “отчаяната съпруга” не е толкова депресирана. Просто търси начин да изкопчи повече пари от бащата на детето си. Той бе категоричен, че няма да й плаща повече от 270 лева месечно, но бракоразводни адвокати коментират, че ще успее да му вземе много повече.

“Законът не предвижда колко трябва да е издръжката. Няма горна граница на сумата. Тя се определя от съда по време на развода и съобразно доходите и имуществото на бащата. В случая на Иван и милионите, които изкарва, няма как издръжката да е 270 лева. Ще бъде многократно по-голяма, зависи за колко ще се пребори адвокатът на Вихра”, коментира юрист.

Според запознати Иван бил получил като печалби от фирмите си над 2 милиона лева за последните две години. Освен тях той получава по 15 бона на месец, стана ясно от бракоразводното дело в петък.

“Защо майката на детето ми пропуска да каже, че живее в апартамент, за който аз плащам по 3000 лева на месец на банка. Отделно взима 400 лева от наем за друг апартамент, на който пак аз изплащам заема – около 1000 лева. И за колата й вноската е към 1000 лева”, обяви на свой ред Иван. Репортери изловиха Милан да натиска "отчаяната" Вихра до джипа й.

Последвайте канала на

Novini.bg
28963 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
DO TLA4NIK PETAR ARSHIKOV

2016.05.07 | 11:08

18
EI , KATO TE STQGA 6APKATA NE SI IZLIVAI LAQNQNATA POEZIQ NA NA6ITE GLAVI TLA4NIK GROZEN !!!!VERVAI NA KOI SI ISKA6 GEI SMOTAN NAS KAKVO NI VALNUVA !EGASI SMOTANATA KLETVA !
габи

2012.02.22 | 19:26

17
Какво го плюете само Иван, пияница, не пияница, обаче си изкарва всеки месец хилядарките, плаща си кредитите, а и Вихра досега от неговата ръка дето се вика е яла, че и любовникът й наред с нея, според мен си е пълна неблагодарница, като е жена и кво, че те жените взеха наравно с мъжете да хойкат, явно си е шавлива и човекът си е прав, няма да я гледа и да я храни само, а сега дъртият като не е пияница, да видим, как ще задоволява прищявките й, лесно е било, докато Иван е плащал, ама сега да го видим дядката, кво сте взели да я съжалявате тая шаврантия. Жалкото в случая е, че за пореден път в такъв вид историйки потърпевшият се оказва детето, май използвано горе-долу само за изтъргуване за по-висока издръжка
MMA

2012.02.22 | 19:26

16
Вихра е едно жалко и комплексирано нищожество!!!
hihy

2012.02.22 | 19:26

15
Стига с тази Вихра бе хора:) Не виждате ли,че ако не беше Иван да я продуцира, сега нямаше да знаем даже коя е. Стига се е опитвала да се изкара светица.Безгрешно ли е да разваляш семейството на много по-възрастен от теб? И Иван не е цвете за мирисане, но поне има смелостта и честта да излезе и да признае публично чувствата си-било то моментни или не. Аман от лигли-вижте ме,той ме нарани..бла бла,пък тя била "безгрешна"...Боже...сама не си вярва. Колкото до алкохолната зависимост преди време на Иван-ами ок,всеки има нещо, с което не се гордее,защо го изядохте човека...Медиите сте големи психолози ей..пък и за режисьори ставате-гладни няма да останете. Дано най-накрая в цялата тази семейна сага,да има поне намерили любовта хора:)
Вихра е лоша майка

2012.02.22 | 19:25

14
жалко, че детето е свидетел на всичко. адвокатите на Иван трябва да използват факта с дъртия, и да отсъдят родителските права на Иван. по-добре с чужда, но любяща майка, отколкото някаква лунатичка, спяща с връстник на баща си. и да се разсъблича в ефир, после защо младежите били емота, наркомани, прости, невъзпитани, алкохолици и фолк диви, то с родители като тази жена. в такива моменти оценявам родителите си, и им благодаря, че са били нормални хора.
М.

2012.02.22 | 19:25

13
Много сте прости бе! Един есемес какво доказва? Щом няма доказателства значи не е истина. А съда вече е отсъдил правата върху детето на Вихра.

2012.02.22 | 19:24

12
както казах,селянката си селянка,не че иван е пич,но поне е честен,а не тъче на два стана и стига с тая вихра,прееба и камелия от предаването,изобщо каквото пипне го сасипва,фактите са това
Някой

2012.02.22 | 19:24

11
Иван си разби семейството а сега се опитва да се изкара жертва. Смешник! Ако му пукаше за Ава, щеше ли да унижава майка й с клевети в национален ефир? Това дете, като поодрасне и ги гледа тия работи и разбере що за простак е баща и ,какво ще правеш ти тогава Иване?
AZ

2012.02.22 | 19:24

10
ами това са фактите: 1. Иван изоставя семейството си. Добре, обича детето си, но така ли се постъпва? Не трябва той, след като обвинява Вихра, самия той да "плюе" по нея. Освен това, след като се изживява за медийна звезда, да си обича който иска, ама не толкова явно да обявява, че бил влюбен. Синът ми е на същите години като тяхното дете и гледа телевизия, пита какво е развод и ще се чуди ако баща му не е в къщи, а го види по новините или вестниците- снимка на баща си с "най-добрата майка". Интересно какво очаква Вихра да обясни на детето- къде е татко му. Или както някой по-долу беше написал- някое друго дете ще му го обясни. 2. Иван не близвал алкохол от 7 месеца. Хахаха- да каже къде беше в кое заведение преди 3 седмици и пак беше като задник пиян, грозна гледка, а и той самия не ми харесва като мъж. 3. Сега да кажа за "най-добрата майка"- родителите й живеят в един блок на бул. "Гоце Делчев" и "България". Баща й е доста свестен човек и хората от блока го уважават. Майката на Ирина е същата уруспия като нея, никой не я понася. А децата на Ирина живеят там и ги отглеждат родителите на Ирина. И това ли е "най-добрата майка"? Всичко това е пълен ПР на 2-ма прости хора, само да не се правят на "света вода ненапита", защото са смешни.
konspiraciq

2012.02.22 | 14:16

9
Много отворени мъже с претенции се забъркват с изключително прости и брутални жени.Още по-лошо е и ако са грозни-да си предават грозните гени(поне в този случай не е това).И накрая като прогледнат се чудят кого да обвиняват.Винаги трябва да е виновен някой друг.Кой ти е крив че не си гледал каквото трябва!Яла Вихра баница-щото и давали.И с коза"детето"още много ще има да скубе от виделия се в чудо Иванчо.Жалко е че отворковците няма да си извлекат нужната поука-така че ние сеирджиите очакваме следващият изревал на умряло съпруг.

Добави коментар

Водещи новини