Българка стана "Мисис ЕС"

  • 09 октомври 2018 14:43

  • 10301
  • 4
Българка стана "Мисис ЕС"
© Facebook//julia.bakalova

Най-красивата жена в Европа е българка. Юлия Бакалова спечели конкурса „Мисис ЕС” и се превърна в най-желаната жена в Европейския съюз.

„Беше трудно! Журито оценяваше не само по външен вид, но и нашето излъчване, поведение, държание и дори дисциплина. Чувството, когато спечелиш е прекрасно! Това е успех и за България. Искам повече млади момичета да знаят, че могат да успеят с труд и упоритост”, казва Юлия по повод на победата си, пише в. „България днес”.

„Тъжна съм, че доста млади момичета гледат на красотата си, като на разменна монета и позволяват тя да бъде продавана. Аз успях сама–имам прекрасно семейство, любима работа, дом, живея добре. И това съм го постигнала не с богат татко, не със съпруг плащач, а с много воля и труд”, споделя новата госпожа ЕС.

Юлия е родена в Тюмен, Русия, но когато е само на 2 години семейството се мести в България. Завършва в морската столица и се омъжва за ученическата си любов–Виктор.

Преди 9 години двамата се местят в Холандия, а в Хага Юлия завършва икономика. От миналата година има собствена счетоводна кантора и вече може да се похвали и с цели три деца.

В началото на годината тя грабва титлата „Мисис Холандия”, а по-късно призна, че си мечтае да спечели и „Мисис ЕС”. Днес мечтата й е факт.

Въпреки че се състезава под флага на Холандия и представи холандски народен танц в местна носия, нашенката е горда, че е успяла. Тя пребори още 12 кандидатки за конкурса, но успя да спечели.

Юлия има още няколко титли „Мисис Европа Фотогеничност”, „Мисис Европа Благотворителност” и „Мисис Най-добро интервю”. Наградата за благотворителност й бе връчена заради работата й по проект срещу домашното насилие.

Последвайте канала на

Novini.bg
10301 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
красавец

2020.08.30 | 14:05

4
Тези които си правите и пишететези новини това имате под ръка и искате да е наи красивата ,,тя,, да ама не, не е вярно каквото пишете,не е наи красивата Българка,защото НЕ Е.Така ви е изгодно,за радост има нного ,много по красиви.
4epa

2018.10.10 | 09:09

3
basi uroda
Бай

2018.10.09 | 15:03

1
Егати фалшивата новина, егати тъпото подвеждащо заглавие. Трябва да прочетеш целия бълвоч докато разбереш че това всъщност е рускиня което се състезава за Холандия.

2018.10.09 | 22:16

2
и доста грозна

Добави коментар

Водещи новини