За десета поредна година избраха "Мисис Баба" (снимки)

22 януари 2019 10:15

За десета поредна година избраха "Мисис Баба" (снимки)
© Булфото
23118 1

По традиция на Бабинден се състоя десетото издание на конкурса „Мисис Баба“.

Успоредно с него се проведе и единственият в света международен конкурс за баби Mrs Grandma Universe и Mrs Classic Universe. Журито, съставено от досегашните носителки на титлите, определи за „Мисис Баба България” 2019 Стефка Стаменова с подгласнички Цветанелия Колева, Славка Йовчева, Марияна Станчева и Айше Дрянова.

За Mrs Classic Universe 2019 журито определи Светлана Исаева от Русия а титлата Grandma Universe 2019 грабна испанката Изабела Хереро. Тази година конкурса отбеляза своята 10-га годишнина. По този повод организатора Меги Савова получи специален подарък от КГБ (Клуба на готините баби), информира агенция Булфото.

 

Филип Епитропов
23118 1

Свързани новини

Коментари (1)

Добави коментар
НЕ СЪМ ПЛАТЕН САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО

2021.03.14 | 17:44

151161
ПАРТИЯТА НА ВАСИЛ БОЖКОВ Е ЕДИНСТВЕНАТА КОЯТО НЕ Е СЪСТАВЕНА ОТ ХОРА УЧАСТВАЛИ ВЪВ УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА И Е ОТ МЛАДИ И СПОСОБНИ СПЕЦИАЛИСТИ И Е ЕДИНСТВЕНАТА КОЯТО ПРЕДЛАГА РЕАЛНА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ НЕЩО КОЕТО НЕ Е ПРАВЕНО ДО СЕГА ВЪВ БЪЛГАРИЯ АКО С.ТРИФОНОВ УПРАВЛЯВА ЩЕ Е КАТО Б.БОРИСОВ САМ ЩЕ ВЗИМА ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО (БНО) №14 ЩЕ ПИТА ГРАЖДАНИТЕ ЗА ВАЖНИТЕ НЕЩА КОИТО ГИ ЗАСЯГАТ

Добави коментар

Водещи новини