Рамбо влезе в болница в София (снимки)

  • 04 октомври 2018 08:30

  • 22983
  • 3
Рамбо влезе в болница в София (снимки)
© Getty Images

Рамбо влезе в болница в София, пише "Телеграф". Новината бе потвърдена от шефа на Киноцентъра "Ню Бояна" Ярив Лернер, но без да уточнява повече подробности. Продуцентът само успокои феновете му, че няма нищо сериозно, а прегледите на звездата били рутинни.

Актьорът, който играе култовият екшън герой, е постъпил в Правителствената болница в сряда сутринта. Това се случило само два дни, след като реализира първите снимки на "Рамбо 5" на българска земя.

72-годишният любимец си е направил нови пълни изследвания, преди да отиде на морето за следващата част от снимачния процес. На Побитите камъни край Варна той ще се бие със своите душмани и преди това искал да знае, че всичко е наред със здравето му.

Докато чака резултатите в болничното легло, Слай намери време да посърфира в социалните мрежи и дори да качи две-три нови снимки от София в официалните си профили в социалните мрежи. На едната Рамбо си слага ръкавиците, готов за нови подвизи, а на другата язди кон в полите на Витоша. Третата е от фоайето на хотела, в който е настанен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tonight we start filming…!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

След снимките на Побитите камъни Силвестър Сталоун ще снима приключенията на Рамбо на Канарските острови. Според сюжета героят му се бори с постравматичен стрес, опитвайки се да води нормален живот в ранчо в Аризона. Спокойното му ежедневие обаче се разклаща, след като негова близка приятелка го моли за помощ - внучката й е изчезнала по време на парти в Мексико. Героят на Слай веднага се заема със случая, а гърба му ще пази журналист, която сестра също е отвлечена. Двамата ще обединят сили, за да се изправят срещу опасни мексикански картели, които се издържат с трафик на наркотици и хора.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

... Comes a Horseman Wild and Free. @rambomovie #rambo5

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Последвайте канала на

Novini.bg
22983 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Гост

2018.10.04 | 22:31

2
Абе дайте му вече българско гражданство на тоя човек бе. Той всичките му филми вече само в Бг ги прави. Човека се е влюбил в България явно.
бати

2018.10.05 | 01:20

3
евтинийка батко
Без коментар

2018.10.04 | 08:39

1
"гърба му ще пази журналист, която сестра също е отвлечена"

Добави коментар

Водещи новини