Георги Христов отказа да пее

Георги Христов отказа да пее на мащабен концерт в зала 1 на НДК. Изпълнителят беше гвоздеят в програмата на Фестивала за поп и рок музика - София. По план трябваше да излезе последен на сцената, да получи награда за цялостно творчество и да изпее хитовото си парче "Черно и бяло".

"Христов стоеше до сцената и му оставаха секунди да излезе и да изпълни песента си. Тогава изведнъж хвърли микрофона и обяви, че няма да пее. Не даде никакви подробности, не каза защо е решил така да постъпи", разказаха свидетели на странното поведение на естрадната легенда, пише в. "България днес".

Георги Христов излезе на сцената, поклони се на публиката и си тръгна. Песента му "Черно и бяло" звучеше за фон, но той не промълви нито дума. Певецът отказа да коментира какво е провокирало решението му и дали нещо го е обидило или засегнало, но публиката в зала 1 на НДК остана разочарована, че не можа да чуе на живо любимеца си. Някои дори се подразниха, че той през цялото време остана с огромните си слънчеви очила и дори не погледна почитателите си в очите.

Оказа се, че това не е единственият бойкот за вечерта. Музикантите от група P.I.F отказаха да излязат на сцената и на живо да изпеят песента си "Вълшебен шепот", което наложи да бъдат отстранени от музикалната надпревара.

В конкурса за нова българска поп и рок песен се включиха както млади изпълнители, така и доказани имена в родната естрада. Голямата награда отиде при Маргарита Хранова, която изпълни парчето "Вярвах в теб". С представянето си тя вдигна залата на крака, а оценяващото жури я засипа с десетки - максималната оценка. Второто място остана за Етиен Леви и неговата група "Трик", които десетилетия наред продължават да впечатляват с уникалните си танци. Челната тройка беше допълнена от Илия Ангелов.

Най-интересните моменти на концерта дойдоха не от победителите, а от други участници. Първи на сцената излязоха дамите от дует "Мания", които се появиха по... гащи. Зрителите дълго търкаха очи, докато осъзнаят, че певиците са полуголи и задните им части са лъснали, прикрити единствено от черни ресни. Разголването продължи и когато Нели Рангелова представи дуета си с Христо Кидиков. 60-годишната изпълнителка на "Мой стих" демонстрира пищен бюст, който аха да изскочи от свръхтясната й рокля. Огромните гърди щедро бяха изложени на показ, когато Рангелова се поклони пред публиката.

Коментари

 1. 2018.09.21 | 10:47
  Да не е видял Васко Кеца някъде там? Той като види Кеца и му се отщява всичко.
 2. 2018.09.20 | 23:46
  Защо бе Гошо така направи, нали ти платих със секс, като те дупих в Гърция?
 3. 2018.09.20 | 13:56
  Разбрали са че безплатната вечеря за която са щели да свирят всъщност е била по един чизбургер на калпак от Макдоналдс...
 4. 2018.09.20 | 09:17
  Щом и П.И.Ф. са отказали, вероятно е имало сериозен гаф с организацията - вероятно звука е бил прекалено зле или нещо подобно ..
 5. 2018.09.20 | 09:14
  Не е наeбан добре, нали е педал...
 6. 2018.09.20 | 08:59
  на кой му дреме за шибаните соц-хрантутници, които съществувха само и единствено от липсата на реален пазар и конкуренция...
  1. 2018.09.20 | 09:08
   Толкова си тъп че дрънкаш!
 7. 2018.09.20 | 09:03
  Нямало е парици, какво чудно има.
 8. 2018.09.20 | 08:43
  малоумна история...добър пример дават
  1. 2018.09.20 | 09:00
   От педераст какво друго да очакваш...
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Избрано от Интернет