Полусестрата на Меган Маркъл ще участва в британския ВИП Брадър

  • 24 юли 2018 13:47

  • 4995
  • 1
Полусестрата на Меган Маркъл ще участва в британския ВИП Брадър
©

Саманта Маркъл, известна още като Саманта Грант - полусестрата на бившата американска актриса и настояща херцогиня на Съсекс Меган, намекна за възможно участие в британската версия на риалити шоуто ВИП Брадър, предаде Ройтерс, цитира "Монитор".

Запитана като гост в програмата "Добро утро, Великобритания" на телевизия Ай Ти Ви дали ще участва в предстоящия сезон на популярния формат, Саманта Маркъл е отговорила: "Работила съм в медия през по-голямата част от живота си, така че защо не? Не виждам причина да спра да живея само защото имам семейни проблеми".

На повторен въпрос за възможното й участие в риалити шоуто полусестрата на Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: е отвърнала: "Ако ви кажа, ще трябва да ви убия".

Саманта Маркъл е отправила и призив към своята височайша родственица да се види с баща им Томас Маркъл, който пропусна сватбата й с Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), през май.

"Мисля, че събирането им е важно не само за тях двамата, но и за всички останали, за семейството ни, за света. Той много се тревожи за нея предвид разстоянието, което ги дели, и невъзможността за комуникация на живо, и просто иска да се увери, че тя добре и е щастлива. Надявам се тази среща да се осъществи скоро", казва полусестрата на херцогинята на Съсекс Меган.

Последвайте канала на

Novini.bg
4995 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
В е л и к и я

2018.07.25 | 00:37

1
Полусестра , полуджендър ... а бе общо взето изроди....

Добави коментар

Водещи новини