Веско Маринов се поболя

  • 24 април 2018 14:43

  • 11677
  • 1
Веско Маринов се поболя
© Булфото

Здравословното състояние на певеца се влоши, след като в рамките само на два дни починаха рождения му баща и композиторът Тончо Русев.

След кончините на двамата му най-близки хора Маринов буквално е съсипан. Ходи с посърнало лице и преживява много трудно загубите им. Това е и причината певецът временно да спре с музикалните си изяви, пише в. "България днес".

"Поради здравословни причини се отлагат концертите в Перник, Самоков и Кюстендил. Искрено съжаляваме за отложените (надяваме се, с малко) срещи с Ваше Величество Публиката. Всички останали концерти ще се състоят", обявиха официално от екипа на Маринов. Когато научи, че са починали баща му и Точно Русев, Веско отмени и концертите си в Шумен и Добрич.

"В два последователни дни си отидоха двамата ми бащи, двамата ми учители - в живота и в музиката", заяви преди седмица певецът.

Не е ясно кога точно ще се завърне Веско на сцената, като при по-продължително боледуване може да отпаднат и други концерти от мащабното му национално турне. Маринов е известен със своята силна емоционалност и приема тъжните и веселите моменти в живота си много присърце.

На официалната страница на изпълнителя във Фейсбук феновете му публикуваха десетки окуражителни съобщения, като масово му пожелават бързо да се възстанови и час по-скоро да си стъпи на краката.

"Радвам се, че последният човек, който видя баща ми, е моята дъщеря. Тя говореше повече, защото баща ми не можеше вече. Само й държеше ръката", изповяда се любимият певец на поколения българи. Той уточни, че е много близък с дъщеря си и имат много силна връзка.

В трудните моменти напоследък Веско намери сили да разкрие повече за новата половинка в живота си, която му дава сили в житейските препятствия.

"Жената до мен в момента е жената на живота ми. Няколко месеца живея с любовта ми. Тя ми дава спокойствие, това е нещо, което не може да се опише, то е вътре в душата. Всеки един мъж, който открие жената на живота си, на него му личи", сподели певецът.

Последвайте канала на

Novini.bg
11677 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.04.29 | 08:18

1
Ся остава и Цвъце да се спомине и тогава не мога да го мисля?!

Добави коментар

Водещи новини