Веско Маринов с ново гадже

  • 19 септември 2018 08:04

  • 8874
  • 2
Веско Маринов с ново гадже
©

Естрадният изпълнител Веско Маринов има ново гадже, разкриха близки до него. Певецът е зарязал доскорошната си любовница Веска и се радва на по-млада дама до себе си, пише в. "Телеграф".

Новата любов в живота на Маринов е от около месец, но той я държи далеч от медиите и светлините на прожекторите. Певецът бил наплашен от досегашните несполуки в любовен план и искал новата му тръпка да остане само за него и за най-близкото му обкръжение. Единственото, което се знае за гаджето му, е, че е по-млада от него и отново е блондинка.

Най-доволна от новата жена на Маринов била неговата майка. Както не веднъж стана ясно, тя не понасяше бившата му любовница Веска и често упрекваше звездния си син, че се е хванал с нея. Самият Маринов пък се надява да е счупил каръка в интимните отношения и този път да е намерил жената на сърцето си.

Преди Веска той имаше връзка със скандалната Цветанка, заради която се разведе. Двамата дори сключиха брак, но разводът го застигна с гръм и трясък. Веско обвини Цветанка, че му изневерява, и я заряза с писмо. От своя страна тя категорично отрече това да е истина.

Novini.bg
8874 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.09.19 | 17:31

2
и тя ли се "овлажнява" като него!?
Полски Тръмбеш

2018.09.19 | 10:00

1
Вчера беше в Полски Тръмбеш с Веселина.

Добави коментар

Водещи новини