Клои Кардашиян кръсти дъщеря си Тру

  • 17 април 2018 13:29

  • 2545
  • 1
Клои Кардашиян кръсти дъщеря си Тру
© Instagram

Риалити звездата Клои Кардашиян оповести в избора на име за първородната си дъщеря, съобщават световните информационни агенции.

Момиченцето, което се появи на бял свят миналата седмица, ще носи името Тру.

"Нашето момиченце, Тру Томпсън, открадна сърцата ни и ни преизпълни с любов. Появата на този малък ангел е истинска благословия за цялото семейство. Мама и татко те обичат истински, Тру!", пише 33-годишната Клои Кардашиян в социалните мрежи.

Малката Тру се появи на бял свят миналия четвъртък, докато медиите се занимаваха с поредното съобщение за изневяра от страна на таткото, баскетболиста Тристан Томпсън.

Тогава дори се заговори, че стресът, предизвикан от поведението на спортиста, е довел до преждевременното раждане на момиченцето.

Тру е третото бебе от риалити клана Кардашиян/Дженър, появило се на бял свят през тази година. През януари Ким Кардашиян Уест и рапърът Кание Уест се сдобиха с трето дете, родено от сурогатна майка. Звездната двойка кръсти момиченцето Чикаго.

През февруари по-малката полусестра на Клои Кардашиян, Кайли Дженър, роди дъщеричка Сторми от рапъра Травис Скот, припомня Ройтерс.

Последвайте канала на

Novini.bg
2545 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Фака яко

2018.04.23 | 00:44

1
фамилията Кардашан самоо дълги негърски хоища поема! и както и да ги кръстят ще са си негри децата и като пораснат пак ще са негри !

Добави коментар

Водещи новини