Парис подписва предбрачен договор

  • 01 април 2018 21:12

  • 5969
  • 0
Парис подписва предбрачен договор
© Getty Images

Хотелиерската наследница Парис Хилтън и актьорът Крис Зилка ще подпишат предбрачен договор, пише "Монитор".

Още не е ясно кога звездната двойка ще се разходи до олтара , но вече се оформят документи за опазване на богатството на чаровната блондинка в случай на развод. „Всеки кавалер, който е на път да се ожени за много заможна и успешна бизнес дама, няма да е кавалер, ако не подпише предбрачен договор.“, заяви пред TMZ Зилка. „Все пак нямаме нужда от такъв, защото ще сме заедно завинаги“, намигна 37-годишната красавица.

Преди дни Парис изгуби годежния си пръстен, който получи като новогодишен подарък. Бижуто, което струва близо 2 милиона долара, изчезнало докато тя се вихрила в нощен клуб. Охраната на заведението и звездата от „Невероятният Спайдърмен“ обаче открили 20-каратовия диамант няколко часа по-късно в ледарник на чужда маса. Как се е озовал там, не е ясно.

Зилка отправи предложението си за брак към Хилтън по време на празничната им ски ваканция в Аспен, Колорадо в края на миналия декември. Искрата между тях пламва преди две години. Познанството им обаче датира от 2010 г., когато двамата се срещат на парти за наградите „Оскар“.

Novini.bg
5969 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини