Парис подписва предбрачен договор

  • 01 април 2018 21:12

  • 6067
  • 0
Парис подписва предбрачен договор
© Getty Images

Хотелиерската наследница Парис Хилтън и актьорът Крис Зилка ще подпишат предбрачен договор, пише "Монитор".

Още не е ясно кога звездната двойка ще се разходи до олтара , но вече се оформят документи за опазване на богатството на чаровната блондинка в случай на развод. „Всеки кавалер, който е на път да се ожени за много заможна и успешна бизнес дама, няма да е кавалер, ако не подпише предбрачен договор.“, заяви пред TMZ Зилка. „Все пак нямаме нужда от такъв, защото ще сме заедно завинаги“, намигна 37-годишната красавица.

Преди дни Парис изгуби годежния си пръстен, който получи като новогодишен подарък. Бижуто, което струва близо 2 милиона долара, изчезнало докато тя се вихрила в нощен клуб. Охраната на заведението и звездата от „Невероятният Спайдърмен“ обаче открили 20-каратовия диамант няколко часа по-късно в ледарник на чужда маса. Как се е озовал там, не е ясно.

Зилка отправи предложението си за брак към Хилтън по време на празничната им ски ваканция в Аспен, Колорадо в края на миналия декември. Искрата между тях пламва преди две години. Познанството им обаче датира от 2010 г., когато двамата се срещат на парти за наградите „Оскар“.

Последвайте канала на

Novini.bg
6067 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини