Галена стана ''жертва'' на свой фен

  • 26 януари 2012 14:34

  • 3138
  • 0
Галена стана ''жертва'' на свой фен
© интернет

Фолк певицата Галена стана ''жертва'' на свой фен. Хитовата изпълнителка, която през ноември миналата година промотира последния си албум ''Аз'' се сдоби с фотоколаж.

Почитател на певицата реши да направи своя версия на корицата на последната тава на звездата, но вместо нейна снимка, младежът постави своя, пишат от електронното издание bliasak.bg.

Коментирайки колажа фолк дивата призна, че не се чувства нито обидена, нито засегната от него, а напротив – поласкана е и всъщност искрено се забавлява. Почитателят на изпълнителката също бе категоричен, че не влага лоши чувства в творението си, а просто отправя лека закачка към актуалната фолк дива.

Самата Галена е добре известна с чувството си хумор, което непрекъснато проявява по участия в клубове и дискотеки.

Чаровната брюнетка неведнъж е споделяла, че е широко скроен човек и носи на майтап, поради което въобще не приема на сериозно многобройните слуховете за себе си. Умението си да забавлява себе си и другите певицата често показва в приятелска компания.

Освен това съвсем не се сърди ако си направят шега с нея, за разлика от някои свои колежки. Дори самата изпълнителка понякога се иронизира и се опитва да превърне някой случаен гаф в шега.

 

Последвайте канала на

3138 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини