Галена тропа боса в чалга-кръчма

  • 14 юни 2011 10:50

  • 6981
  • 0
Галена тропа боса в чалга-кръчма
©

Фолкпевицата, чиято страст към обувките е пословична, бе забелязана да се движи без любимия си аксесоар. При поредната си изява в столичния клуб БИАД, ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и изненадващо свали токчета си и остана боса.

Причината изпълнителката да захвърли настрани ултра високите си сандали бе напълно разбираема - скъпарските обувки, за които вероятно се е охарчила няколко хилядарки, й причиняваха ужасно неудобство.

Наблюдателни почитатели дори забелязаха огромни мазоли, които бяха изранили стъпалата й. Същите съчувствено коментираха, че въпреки болката ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и издържала изявата. Едва към края на купона се предала и събула неудобните обувки.

Певицата обаче не успяла да надвие суетата си. За да не остава в естествения си ръст на сцената, тя взела Соломоновско решение и се качила на най-високото сепаре. И въпреки, че така излязла от неудобната ситуация, след този случай изпълнителката на „Тихо ми пази" трябва сериозно да помисли за комфорта на краката си.

В противен случай стъпалата й може да се деформират, така както това се случи на друга една фенка на екстравагантните чепици - модната икона Виктория Бекъм.

Novini.bg
6981 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини