Захари Бахаров побесня, потроши столичен мол

  • 18 януари 2012 14:33

  • 4734
  • 1
Захари Бахаров побесня, потроши столичен мол
© Интернет


Захари Бахаров побесня. Актьорът се развилня до такава степен преди дни, че потроши цял столичен мол.

Маси и витрини станаха на парчета от ударите на киноартиста. За щастие на присъстващите никой не пострада, а екшънът се оказа просто част от поредния епизод на култовия крими сериал „Под прикритие“.

В новия епизод от хитовата лента героят на Бахаров, Иво Андонов демонстрира завземането на територия от мафиотския бос Джаро. След като последният реши да се оттегли от подземния свят и да се превърне в честен бизнесмен с легална търговия, бившата му дясна ръка трябва да покаже на всички, че заслужава да бъде мафиотски лидер. Което вкара Бахаров в куп екшън сцени, някои от които и съвсем реални, пише електронното издание „Блиц“.

По време на снимките на един от епизодите Захари дотолкова се вживял в ролята си, че без да иска повредил и снимачната техника. Докато чупел маси от реквизита, в устрема си актьорът потрошил и камера за 80 бона, без дори да се усети.

Техниката, която струва близо 80 000 евро веднага била изпратена да се ремонтира, но от снимачния екип се притеснили, да не би да е пострадала и звездата. За щастие актьорът се отървал без наранявания от екстремните си изяви и продължил с все същия ентусиазъм да снима.

Последвайте канала на

4734 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.12.22 | 20:55

1
да я плаща, педерас

Добави коментар

Водещи новини