Брад и Анджелина се срещат тайно

  • 12 май 2017 19:17

  • 8094
  • 0
Брад и Анджелина се срещат тайно
© Getty Images

Американските звезди Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския се срещат тайно от децата си, съобщи сензационно порталът Hollywood Life, цитиран от Канал 3.

"Брад и Анджи държат своите възобновени отношения в тайна, защото не искат да смущават децата. Тяхното благополучие им е приоритет", цитира изданието изказване на приятел на двойката, позовавайки се на списание Life & Style.

По информация на медията, през последните няколко седмици двойката е забелязвана много по-често заедно, отколкото преди. В публикацията се посочва още, че Анджелина заедно с децата вероятно ще се премести по-близо до дома на Брад.

"Аз съм наистина щастлив, вече мина половин година, и тъжно, и радостно е, но при мен отново се появяват чувства. Мисля, че това е част от изпитанието на човек: ти или ги отричаш чувствата през целия си живот, или им отвръщаш и ги развиваш", е казал Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в в интервю за списание GQ Style.

Приятел на двойката разказал, че към момента Пит е спрял алкохола и е станал много по-добър баща. В края на септември, миналата година, стана известно, че Джоли е подала документи за развод, като тогава обясни мотива си с "непримирими разногласия между съпрузите".

Също така актрисата поиска от съда да се произнесе в нейна полза, като остави шестте им деца при нея. Малко преди това медиите съобщиха, че Пит е излязъл от кожата си по време на полет в Лос Анджелис, докато са пътували с децата, бил е груб, макар и само вербално, спрямо непълнолетния им син Мадокс.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
8094 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини