Брад Пит проговори след развода с Анджелина

  • 04 май 2017 10:56

  • 59290
  • 2
Брад Пит проговори след развода с Анджелина
© Instagram

Холивудският актьор Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в най-накрая наруши мълчанието си след раздялата с Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския. В интервю за списание GQ Style той говори откровено за проблемите с пиенето и тежкия развод, предаде Нова Телевизия.

"Току-що започнах терапия. Трябваше да мина през двама терапевти, за да намеря правилния", признава звездата.

В целия разговор той споменава името на бившата си съпруга само веднъж, и казва, че двамата в крайна сметка са решили да се разделят приятелски.

53-годишният актьор признава, че раздялата им е разтърсила техните шест деца.

Пит разказва, че е спрял да пуши марихуана, след като е създал семейство. А когато то се е разпаднало, е спрял да пие. Той разкрива, че в един момент пиенето за него наистина се е превърнало в проблем.

"На маса можех така да надпия руснак с водка, че той да падне под масата. Бях професионалист. Бях добър", признава той, като допълва, че сега предпочита боровинков сок и газирана вода.

Сега холивудският актьор е твърдо решен да стане по-добър баща и по-добър човек. Започнал е да твори.

"Правя всичко. Работя с глина, гипс, дърво", казва той, като в същото време допълва: "Вече не гледам на себе си като на актьор".

Последвайте канала на

Novini.bg
59290 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
стига, бе

2017.08.23 | 22:52

1
Как една фуста може да съсипе човек !

2017.09.16 | 21:23

2
Може и още как...но не ти трябва да знаеш истината, защото когато останеш без сърце, тогава разбираш за някой истини в живота, за кое си струва и за кое не...да се погубваш!

Добави коментар

Водещи новини