Анджелина Джоли: С Брат Пит винаги ще сме семейство

  • 20 февруари 2017 10:09

  • 67501
  • 1
Анджелина Джоли: С Брат Пит винаги ще сме семейство
©

Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския призна, че независимо от тежкия си развод с Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в двамата ще останат едно семейство.

Актрисата поиска развод миналата година и въпреки че двамата поеха по различен път се надява, че след преживяното ще станат по-силни. Това заяви тя в интервю за Би Би Си.

„Не искам да казвам много за това, освен, че беше много труден период и ние сме семейство и винаги ще бъдем семейство, ще преминем през това и се надявам да станем по-силно семейство“, каза тя.

Джоли също така заяви, че в момента фокус в нейния живот са децата и начин, по който те могат да се справят със ситуацията.

„Ние сме и завинаги ще бъдем семейство. Боря се с това да намеря начин, по който някак си да ни направя по силни и по-близки“, заяви звездата.

В момента Анджелина се намира в Камбоджа, където представя новия си филм "Първо те убиха баща ми" заедно с децата си.

Джоли е режисьор и съ-сценарист на лентата, която разказва спомените на местен активист и писател, който е бил дете-войник в армията на Червените кхмери. Актрисата пояснява, че посещението в Камбоджа е било като пробуждане за нея и изрази надежда, че филмът ще помогне на местните да говорят открито за този тежък период, жертва на който са станали повече от два милиона души.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
67501 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Тъпа седесарка

2017.02.20 | 19:15

1
Тя поискала развод, обаче щели пак да си останат семейство. Демек, кой каквото забърше на страни няма да се смята за грях. Като че до сега не е било така. Такова ибане му дръпнаха Анджелина и Бандерас в "Грях", както и седесарски педал не е бил ибан.

Добави коментар

Водещи новини