Бременната Галена качи 10 кг

  • 22 септември 2016 11:57

  • 14472
  • 1
Бременната Галена качи 10 кг
© Булфото (архив)

Втората бременност на ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и се отразява добре на външния й вид.

Певицата се появи на свое участие с леко коремче издаващо четвърти месец. Звездата качила поне 10 кила, което я прави доста по-симпатична от анорексичния й период, когато беше заприличала на подвижен скелет, пише hotarena.net.

За разлика от колежката си Емилия, която изглежда доста зле и е почти неузнаваема от втората си бременност, чертите на Галена са станали по-меки и определено майчинството ще я направи още по-красива.

ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и зачена седем години, след като роди първото си дете от вафления бос Галин. През тези години жълтите медии многократно „забременяваха“ изпълнителката, която винаги е споделяла, че има огромно желание да има второ дете. Самата тя обяви радостната вест като публикува резултата от теста за бременност на личната си страница във фейсбук и написа: „Когато животът наистина има смисъл!“, с която събра овациите на многобройните си фенове.

Последвайте канала на

Novini.bg
14472 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Me4tatel

2016.09.23 | 15:36

1
Hubavo de tova dete bashta nqma li???

Добави коментар

Водещи новини