Амбър Хърд дарява $7 млн. от развода с Джони

  • 19 август 2016 14:01

  • 5677
  • 1
Амбър Хърд дарява $7 млн. от развода с Джони
© GettyImages

Актрисата Амбър Хърд обяви, че ще дари 7-те млн. долара от развода с Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е за благотворителност, съобщиха световните агенции.

Хърд щяла да раздели парите от споразумението между Американското сдружение за защита на гражданските права за предотвратяване на насилието над жени и педиатричната болница в Лос Анджелис, пише в. "Всеки ден".

"Аз лично никога не съм се интересувала от парите, с изключение на факта, че бих могла да ги даря за благотворителност. Затова го правя с надеждата да помогна на тези, които нямат възможността да се защитят сами", каза изненадващо актрисата.

Звездите най-накрая постигнаха съгласие за развод, след като актрисата получи ограничителна заповед срещу съпруга си. Двамата споделиха, че между тях никога не е имало намерения за физически или емоционални вреди. Така те прекратиха 15-месечния си брак след обвиненията за домашно насилие от страна на Хърд, последвани от твърденията на Деп, че е изнудван

Последвайте канала на

Novini.bg
5677 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Karo

2016.08.22 | 12:46

1
Горкият стар чичко Деп разказаха му играта хахахахаха

Добави коментар

Водещи новини