Aлисия унижи Преслава

  • 11 август 2016 14:13

  • 12774
  • 3
Aлисия унижи Преслава
©

Подъл номер спретна фолкпевицата Алисия. Тя унижи публични колежката си Преслава, като се подигра с нея в новата си песен.

„Тази песен е поздрав за онази, дето ще ме мрази. Дето те взех под носа й. И новото си гадже да го пази. Нека свиква сама да се изпраща", пее бившата на Ники Михайлов. Не е тайна, че думите й са насочени именно към Преслава. АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия успя да прикотка при себе си Жоро Бирмата само за дни. Макар дълго време да се кълнеше в любов на вратаря Ники Михайлов, тя реши, че младият милионер е по-добра партия и бързо се ориентира към дебелите пачки.

Бирмата не спира да глези любимата си с екзотични почивки и скъпи подаръци, пише „България Днес“. АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия сама се хвали пред приятелки, че е променила коренно бизнесмена.

Въпреки раздялата Преслава и Бирмата все още се обичат. Певицата много пъти в ефир е заявявала, че той е голямата й любов. Близки до звездата споделят, че като нищо съвсем скоро двамата могат да се съберат отново. Не се знае колко дълго още Бирмата ще понесе досадното бреме да се грижи и за сина на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия.

Последвайте канала на

Novini.bg
12774 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.08.13 | 11:05

3
\"Досадното бреме да се грижи и за сина на Алисия\" - как може да се нарече едно дете досадно бреме?! Кой безчувствен журналист го написа това? Срам.
Gosho

2016.08.13 | 03:23

2
Alisiq+Preslava = 2 plateni KURVİ

2016.08.13 | 03:23

1
ше ги унижа и двете с хyя си в пyтките им

Добави коментар

Водещи новини