Преслава захапа Галена

  • 09 август 2016 12:11

  • 40423
  • 2
Преслава захапа Галена
© Булфото

Вече за всички е ясно, че старото приятелство между Преслава и ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и никога няма да се върне. Отношенията им се влошиха след последните награди на телевизия "Планета", когато изпълнителката от Добрич стана певица на годината, а колежката й от Смядово дори не присъства на церемонията.

Сега, няколко месеца по-късно, двете не си говорят и доста често си подмятат реплики една за друга на свои участия. Така стана и по време на изява на Преслава в столичен клуб, пише сп. "Lovestyle".

В разгара на вечерта изпълнителката заяви: "Знам, че една колежка много иска да е на мое място и да стане Певица на годината, но ще трябва да почака още. Скоро научих, че статуетката ще вземе най-добрата. Коя е тяяяяя?". След което залата избухна в мощен отговор: "Преслава!"

Няма никакво съмнение, че тези думи бяха насочени към доскорошната й най-добра приятелка. Сега обаче всички са в очакване на ответен удар от страна на ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и. А докога ще продължи войната между двете певици, никой не се наема да прогнозира.

Последвайте канала на

Novini.bg
40423 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Майска

2016.08.13 | 11:31

2
Не е имала участия в София от 24ти юли, или пишете "стари новини", или си ги измисляте. Второто е по-логично...
Чалговед

2016.08.13 | 04:45

1
За зърното ли я захапа, или за клиторягата?

Добави коментар

Водещи новини