Майкъл Джексън искал да се ожени за 12-годишно момиче (снимка)

  • 17 юли 2016 15:39

  • 14801
  • 9
Майкъл Джексън искал да се ожени за 12-годишно момиче (снимка)
© Getty Images/Guliver

Нови плащещи разкрития за Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на излязоха на бял свят. Той е искал да се ожени за 12-годишно момиче. Хариет е дъщеря на британския актьор Марк Лестър. Той бил обсебен от нея, още когато тя била на 5 години, когато тя станала на 12 години, неговата обсесия била толкова силна, че искал да се ожени за нея колкото се може по-скоро. Това разкри лекарят на покойния Крал на попа Конрад Мъри, чиято книга "Това е то" излиза в продажба във вторник, съобщават Sunday Express и Daily Mail.

Заради крехката възраст на момичето Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на търсел как може законно да сключи брак с нея. Един от възможните начини бил да намери държава, където това е разрешено. Лекарят на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на, който след смъртта му беше признат за виновен в непредумишлено убийство и лежа две години в затвора, твърди, че певецът е бил влюбен и в 11-годишната Ема Уотсън, когато тя е играла главна роля в „Хари Потър”.

Затова, ако сватбата му с Хариет се окажела невъзможна, той се надявал да се ожени за Уотсън. В дома си в Лос Анджелис той държал нейна картонена фигура в естествен размер. Семейството на Хариет не е подозирало нищо за увлечението на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на, а и певецът се е държал съвсем почтено с момичето.

Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на енергично отричаше слуховете, че харесва малки деца. Той обаче плати милиони долари като компенсация на семейства на малки момчета, които заведоха дела за сексуални посегателства, докато са му гостували в ранчото "Невърленд" в Калифорния.

Делото за педофилия срещу певеца през 2005 г. не успя да докаже нищо. Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на почина през 2009 г.

Последвайте канала на

Novini.bg
14801 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Петър

2018.12.03 | 20:13

9

За мене Майкъл беше изключителен шоумен, и човек който помагаше на хората, обърнете внимание на благотворителната му дейност! Може да беше малко странен-но при знайте си, - Слава Богу, че го имаше!

KKK

2018.04.24 | 23:52

8
Оставете човека да почива в мир! Делата срещу него са били неправомерни. Бащата на едно от момчетата си беше признал, след смъртта на майкъл, че всичко е измислено, за да спечелят пари.
абе

2017.05.02 | 14:26

7
лешояди! За мъртав човек или добро или нищо. Бъдете добри християни, не бъдете като членовете на ИД.
Лили

2017.05.02 | 14:25

5
Убиец пише книги. Убиец, който е със спрени лекарски права пише книга. Убиец, който вместо да сведе глава търси популярност и продължава да унищожава името и паметта на един прекрасен и добър човек. Да вярвам на убиец, който иска да се храни от смъртта, която е причинил. Не човешко е. Ненормално!

2017.05.02 | 14:26

6
Лили нечовешко и ненормално е направеноти с главата ти а негрото не беше певец а кукла на конци на шоубизнеса каквито са 90 % от дзвездите - машина за пари !!!
Лили

2017.05.02 | 14:25

4
В моята глава какво има ти няма и как да знаеш, но е видно, че в твоята определено е празно!
срамота

2017.04.06 | 20:20

3
педофил! мумия! -така, ще го запомня
ово

2017.03.16 | 14:02

2
Един велик талант. Незабравим и невероятен на сцената. Ако е искал да завира главата някъде си е било негов личен начин на живот.Него ще помнят вечно а драскачите продажни гният незабелязани

2017.01.25 | 23:35

1
GLUPOSTI!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини