Емануела вози детето си в опасен шезлонг на предната седалка на колата (снимка)

  • 09 май 2016 14:06

  • 7532
  • 3
Емануела вози детето си в опасен шезлонг на предната седалка на колата (снимка)
©

Поп-фолк изпълнителката Емануела пусна в социалната мрежа Фейсбук селфи с малкия си син. Постът е придружен с коментар "Най-накрая си го взех ! Мой си ееееее, само мой !"Все още не е ясна причината за думите на Емануела.

Преди дни излезе информация, че певицата пак се е събрала с бащата на детето си Димитър Динев след скандалните разкрития за взаимоотношенията им. Възможно постът да е свързан именно с това събиране.

Друг вариант е двамата родители съвсем да са скъсали взаимоотношенията си. Малко по-рано Емануела е публикувала друг пост, който навежда на мисълта за някакво категорично решение. "Когато правиш своя избор, трябва да си наясно с последствията и да приемеш фактите! Благодаря", написа певицата.

Възможно в също публикациите ѝ да са свързани и с операцията, която претърпя преди дни и фактът, че е била разделена от най-близките ѝ. Звездата поднови силиконовия си бюст с нов, доста по-голям.

Въпреки чуденето около причината за активността ѝ в социалните мрежи, потребителите забелязаха притеснителен факт. Феновете на певицата я направиха на две стотинки най-вече заради безопасността на детето ѝ.

"Браво на вас, но не бих рискувала да използвам такъв шезлонг по време на път. Рискът е огромен за детето. Приемете го за съвет, не за критика. Мое лично мнение е", пише потребител.

Друг фен на чалгаджийката стигна и по-далече: "Тцтцт селска и чалгарска работа, само това ще кажа, най-вече селска, да се похвали в умрелия фейсбук, показва на предната седалка с какво столче го вози, е ако съм на мъжо и, това ще и за псоледно!", коментира той.

Сред коментарите се чете сериозно възмущение и недоумение: "Ти не си в ред, защо детето е отпред, боже господи откачалка" и " В шезлонг на предната седалка?!", вайкат се фенове на звездата. Някои от тях дори критикуват и физиономията на Емануела, която била "дъгфейс".

Не липсват обаче и положителни коментари, които се радват на майката и синчето ѝ: Супер! Бъдете много щастливи! и прочие.

Последвайте канала на

Novini.bg
7532 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
кочо

2016.05.13 | 13:14

3
важното е,че джуките е направила..детето майната му..

2016.05.10 | 12:15

2
е то простата чалгарка за бюста си има пари да го напомпи, а няма за детето си столче за кола... сигурно и на кока кара
майка

2016.05.10 | 10:48

1
И аз имам деца . И смятам, че това е недопустимо . на всеки му се случва да направиш грешката да сложиш дете през годините на предната седалка за кратко. Но да е без пригодено детско столче за кола , а в шезлонг за деца , ето това е идиотизъм.

Добави коментар

Водещи новини