Николета за Алисия и Бирмата: Има приказки с щастлив край! (снимка)

  • 18 февруари 2016 14:31

  • 11506
  • 3
Николета за Алисия и Бирмата: Има приказки с щастлив край! (снимка)
©

„Днес повярвах, че има приказки с щастлив край! Тази неделя ще ви разкажа една такава...“ Това написа тв водещата Николета Лозанова по повод фото бомбата, заснета от фотографите на предаването й „Папараци“ по БТВ, видя HotArena.

Както съобщихме по-рано, Алисия и Бирмата бяха сгащени от папараците на Лозанова да се прибират от Тайланд, остров Пукет. Това са първите им снимки заедно и доказателства черно на бяло, че наистина са двойка.

Горещите кадри ще бъдат излъчени още тази неделя в предаването, което върви по БТВ след 22,30 часа, пише „Уикенд“.

Двамата са хванати на калъп на ВИП терминала на Летище София. От кадрите се вижда как Бирмата обгрижва половинката си, прегръща я, дори посяга да я целуне.

Направи впечатление, че двойката не се качи в общ автомобил. Младият баровец си тръгна за отрицателно време с колата си, а чалга звездата се метна на старичкия си джип „Ауди”.

Впечатление прави и коментарът на Николета, която с ръка на сърце признава, че двамата са добра двойка и приказката им наистина е много романтична.

Очаква се АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия и Георги Станоев да съобщят официално за връзката си в близките седмици.

Последвайте канала на

Novini.bg
11506 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
batman

2016.03.10 | 17:20

3
Ако само една певица от Пайнер е спинозна, цялата гилдия ще се изпонатръшка ;)
АЗ, ИДИОТЪТ!

2016.03.02 | 13:23

2
АМИН!

2016.03.02 | 13:23

1
Като почне тоя да я маризи, ще видим точно колко щастлив е края.

Добави коментар

Водещи новини