Николета тръгна с руса перука (снимка)

  • 16 януари 2016 20:35

  • 6450
  • 6
Николета тръгна с руса перука (снимка)
© Фейсбук

В неделя Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През ще води предаването си „Папараци“ с русата перука, с която се подвизава в последните дни. Плеймейтката пусна своя снимка, която я представя в съвсем нова светлина. На кадъра тя е с къса руса грива и цигара, а феновете й онемяха при вида на фотото, пише в. "Всеки ден".

Кадърът предизвика лавина от коментари, повечето положителни. С русата коса Николета изглежда фатална. Тя не пожела да разкрие дали наистина се е офъкала и е сменила света на гривата си, но стана ясно, че това не е нейната коса.

Перуката е част от нова фотосесия на силиконовата красавица. В реалния живот тв водещата не пуши цигари, а запаленият фас е само за снимките. Горещата визия на плеймейтката е подсилена с обилно отвореното деколте, което щедро разлива силиконовите прелести на пловдивчанката.

Скандалната гледка не остави равнодушен никой мъж и те не спират да коментират кадъра вече няколко дни поред. Колежката на Лозанова в разголения конкурс „Мис Плеймейт“ Златка Димитрова типично в свой стил избухна на профила на Лозанова във Фейсбук с едно мощно: „Утрепа ги!“ и стана по-коментирана и от Лозанова с култовата си реплика.

С късата коса Николета се върна назад във времето, когато отново беше с момчешка визия, но с черна грива. Освен това на първата й сериозна среща с Валери Божинов е била с много къса коса и заради това е била с перука.
„Адски се притесних, когато се прибрахме в хотелската стая. Влязох да си взема душ, а Валери ме чакаше. След това, когато ме видя без грим и перука, каза, че така съм много по-хубава и че не иска повече да нося изкуствената коса“, сподели водещата преди 2 години, когато беше щастлива с футболиста, припомня изданието.

Последвайте канала на

Novini.bg
6450 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
отвратена

2016.01.24 | 17:58

6
Стига вече с тази Николета Лозанова!

2016.01.24 | 17:58

5
Да й пикая между циците.
nikolai petev

2016.01.24 | 17:58

3
idealna e,kakvo iskate poveche?

2016.01.24 | 17:58

4
тъпанар селски
ВАЖНО!

2016.01.20 | 23:53

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!
100

2016.01.20 | 23:53

1
Невероятно, неповторимо, нечовешко....

Добави коментар

Водещи новини