Деян Донков и Радина чакат момче

  • 12 януари 2016 08:46

  • 6260
  • 2
Деян Донков и Радина чакат момче
© Булфото

Театрално семейство №1 у нас Деян ДонковДеян Донков Деян Донков е български актьор, роден във Видин. Завършва Актьорско майсторство в класа на и Радина КърджиловаРадина Кърджилова Радина Кърджилова e българска актриса, родена в град Бургас. През 2009 година завършва НАТФИЗ очакват първата си рожба в края на пролетта, разкри пред в. „Всеки ден"  столичен лекар. Информацията бе потвърдена и от колеги на актьорите.

Красивата актриса вече е отвъд четвъртия месец на своята бременност и видеозонът дори е показал пола на бъдещото отроче - момче. Деян бил на седмото небе от щастие, че ще става татко за втори път, след като вече има една мъжка рожба от колежката си Анастасия Ингилизова.

Радина пък била доста притеснена за очакващото я майчинство. Актрисата работи в армейския театър и ако се вярва на нейни колежки, тя помолила шефовете си да разредят малко представленията й, за да не се претоварва, нищо че до термина й остава доста време.

Деян гледал Радина като писано яйце в последно време и угаждал на всичките й прищевки, напук на агресивния си характер. Кърджилова се стараела да не излиза и навън, за да не бъде заснета с наедрелия корем от папараци. Вече се виждало, че тя е качила 4-5 килограма.

Големи усилия да помагат на Радина полагали и майка й Гергана и татко й - известният художник Христо Кърджилов. Двамата също били щастливи, че най-после ще се радват на внуче.

Последвайте канала на

Novini.bg
6260 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Иванова

2016.01.30 | 16:34

2
Тоя я бие за добро утро-тя малоумната дете ще му ражда.....
Гинеколог

2016.01.18 | 14:45

1
Тия кои бяха ? Страхотна новина !

Добави коментар

Водещи новини