Алисия пак избра грешния път

  • 10 ноември 2011 15:41

  • 4622
  • 0
Алисия пак избра грешния път
© Интернет

Най-голямата страдалница АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия пак тръгна по грешния път, след като не си взе поука от този, по който вече мина. Звездата на "Ара" е решила да посвети втора песен на настоящия си любим - вратаря Николай Михайлов, подочу HotArena.net.

Изпълнителката вече направи едно парче, с което се обясни в любов на национала.

Близки до продуцентската компания на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия твърдят, че в момента тя записва още една песен, която отново ще е насочена към вратаря на холандския Твенте.

Влюбчивата фолкпевицата действаше на същия принцип и когато бе с Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб. Едва ли има все още някой, който да не знае развоя на тяхната връзка.

Футболистът и АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия се влюбиха покрай снимките на "Карамел", а когато лъсна истината, че Божинов я е заразял заради Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През, певицата записа "Твоя тотално".

"Май АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия никога няма да бъде нечия тотално, ако са верни слуховете, че Ники Михайлов й кръшка", злобно коментират колежки на звездата.

 

Последвайте канала на

4622 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини