Никoлай Михайлов кръшка на Алисия с Мария

  • 04 ноември 2011 14:38

  • 9175
  • 2
Никoлай Михайлов кръшка на Алисия с Мария
© Интернет

Страшни грехове от миналия си живот трябва да има чалга дивата АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, че в този всичките ѝ мъже да ѝ слагат рога.

След като бе зарязана от Валери Божинов, се оказа , че и новата ѝ сърдечна тръпка забива в чуждо.Според отлично осведомен източник на "Уикенд" новият любим на фолк-певицата - Ники Михайлов, продължавал да ѝ кръшка с джуки номер 1 на фолка Мария.

Дружбата между вратаря на националите и миньончето от Стара Загора вече е толкова скрепена, че Мамин Ники назначава и уволнява нейните служители."Уикенд" научи, че стражът е уредил на служба при Отварачката най-добрия си приятел Емилиян Топалов, бивш футболист от Пловдив.Майната получил ключовете от синьото бентли на чалгаджийката и я съпровожда по участията й из страната.

За тази незначителна подробност обаче не бил уведомен съпругът на Мара - Димитър Андонов. Законният мъж на чалгаджийката продължавал да плаща заплата на бившия шофьор на жена си, без да подозира, че той от доста време вече не работи при Отварачката за сметка на аверчето на любовника й. Тайната нямаше да бъде разкрита, ако не се бяха появили снимки на бентлито, с които новият шофьор на Мара се бе похвалил във фейсбука си.

„Ако Михайлов нямаше нищо общо с Мария, защо не прати приятеля си да е шофьор на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия?!, питат се иронично в обкръжението на звездата на „Ара". - Горката, всичките й мъже й кръшкат. Но и тя май се прави на сляпа".

Слухът за спойка между Михайлов и Мария тръгна през лятото. Двамата бяха заподозрени за интимни, тъй като по едно и също време бяха на ваканция в Сен Тропе. Злите езици сплитат интрига, че там Мария не е била със съпруга си, както твърди, а с Николай и Емилиян във вилата на семейство Михайлови, която всяко лято наемат за лично ползване.

По същото време тръгна мълва, че Отварачката е в развод с мъжа си Митко, но тя категорично отрече. Във фолк-средите упорито се мълви, че Ники Михайлов всъщност бил лудо влюбен в Мария, а не в АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, но заради семейния й статут трябвало да се въздържа от публични контакти с нея. Вратарят бил готов дори да се ожени за Отварачката, но тя не бързала с развода.

Последвайте канала на

9175 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
.....

2012.01.20 | 12:31

2
Човешката завист,почивен ден няма! Не ви ли писна да пишете само глупости,да обърквате личния живот на хората и да се месите.Този път направо надминахте себе си по глупост.!
2

2011.11.24 | 03:38

1
Нали знаеш, зад всяка лъжа се крие поне малко истина!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини