95-годишна влиза в "Биг Брадър"

  • 10 юли 2015 14:19

  • 4774
  • 4
95-годишна влиза в "Биг Брадър"
©

След 7-годишна пауза интересът към кастинга за Big Brother е огромен, а рекорди постави не само бройката на желаещите, но и възрастта на една от претендентките, пише bliasak.bg.

Дамата е на 95 години, с което заслужено печели приза за най-възрастен кандидат-участник за всички сезони по света на Big Brother. Възрастната жена споделя, че иска да участва, защото има „огромен житейски опит, бистър ум, интересен поглед върху съвременността, впечатляващи лични житейски истории, мнение по всички въпроси и огромно любопитство към света”.

В анкетната си карта жената признава, че животът й е поднесъл доста мъка. Загубила е дъщеря си, сина си и едногодишния си внук при инцидент.

Млад мъж от София пък е другият кандидат-участник, който предизвика любопитството на продуцентите. Той е на 29 години, но житейският му път е изпълнен с много драматизъм и емоции. На 7-годишна възраст губи майка си и грижата за него е поверена на детегледачка, която го малтретира. Този етап от живота му не успява да го пречупи, а само го прави оцеляващ тип. Решен е да се докаже на всяка цена – завършва образование с отличие, започва успешен частен бизнес и едновременно с това се занимава професионално с фитнес, където печели престижното второ място на световно първенство.

Той иска да влезе в Къщата с мисия – да покаже според него истинското лице на хомосексуалистите - интелигентни и добре изглеждащи млади хора, които постигат целите си с много упоритост, имат добро сърце и богата емоционалност. Самият той се счита за такъв и е щастливо обвързан от четири години. Обича домакинската работа, не е конфликтен, не се определя като лидер, а като защитник на по-слабите.

Последвайте канала на

Novini.bg
4774 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
beIN SPORTS

2016.10.28 | 09:41

4
....:D:D:D

2016.10.28 | 09:41

3
Аман от педали. Изчезваме като нация, ей хора, събудете се!

2016.10.28 | 09:41

2
Малоумните курвета и педалчета, които нищо друго, освен да ходят по молове и касинги - не стават! Утайката набедена за звезди...направо не мога да дишам от ТВ пумията! Промиват ви мозъците и правят, каквото си искат с вас , бе хора-не разбирате ли!!!??? Четете и се осъвършенствайте в нещо, което обичате!!!
FM

2015.08.31 | 19:35

1
Това ми мирише на далавера. катафалката, гробът и паметника ще са безплатни.

Добави коментар

Водещи новини