Принц Хари преспал с двойничка на Катрин

  • 25 октомври 2011 18:49

  • 1581
  • 1
Принц Хари преспал с двойничка на Катрин
© Интернет

 

Пиколо от хотел в Сан Диего, Калифорния, твърди, че е видял с очите си принц Хари да се качва към стаята си с двойничката на снаха му Катрин, която по-рано заби в местен бар.

Момчето заявило пред медиите, че въпросната мадама на име Джесика, си тръгнала рано на следващата сутрин и така не оставила съмнение какво се е случило между нея и Негово височество през онази нощ.

"Сигурен съм, че беше тя, защото по-късно сравних татуировката й с тази на момичето от вестниците.

Татусът й е особено характерен, не са много хубавите брюнетки с огромни рози на коремите. Добре, че в онази сутрин тя носеше късо потниче и успях добре да видя рисунката", заявило пиколото, което отказало да назове името си, пише bliasak.bg.

За 26-годишната Джесика не се знае много, освен това, че работи като сервитьорка и живее с гаджето си Брандън Томас, с когото са заедно от три години.

*Джесика (Л) с гаджето си Брандън Томас (Д)

Засега мадамата отрича да е имала нещо общо с принц Хари, но според слуховете го направила, защото се страхувала какво ще извърши приятелят й, ако разбере, че му е сложила рога с наследника на британската корона.

*Джесика (Д) с приятелка

Последвайте канала на

1581 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
случаен непознат

2011.10.26 | 16:00

1
Абе не е много двойничка, но е много яка. Обаче на това хари каква му е работата освен да преспива с тая и оная и понякога с оня.

Добави коментар

Водещи новини