Джизъса се жени за рускинята

  • 13 май 2015 09:53

  • 8326
  • 2
Джизъса се жени за рускинята
©

Серийният разбивач на девичи сърца Благой Георгиев е предложил брак на танцьорката Есмер Омерова. „Сватба ще има”, потвърди халфът на руския „Рубин Казан” пред blife.bg.

Близки до футболиста споделят, че той ще премине в отбора на семейните през юни, но с Есмер още се чудят дали да полеят съюза си в България, или в страната на водката и сельодката. Новата муза на Джизъса, както наричат Георгиев заради религиозните татуси по тялото му, е майсторка на тангото, пише "Монитор".

Виж още: Ето я новата на Благо Георгиев! (снимки)

През 2014 г с партньора й Дмитрий Васин отвяха конкуренцията на шампионата в родината на страстния танц – Аржентина. Освен със силикон брюнетката е тунингована с две титли от фестивала в Блекпул и регулярни покани за новогодишните балове в Кремъл. В момента тя пръска грация в различни спектакли и е учител по танго в школа Galla Dance.

Благо и Есмер са заедно от няколко месеца, но връзката им стана публична едва преди седмица, когато публикуваха общ фотос в Туитър. Халфът потвърди романса им на страницата на Омерова в Инстаграм, декорирайки снимките й с определения като „Мой ангел”.

Обиграната танцьорка детронира от мокрите сънища на Джизъса ученичката Куини-Алис, която бе негов трофей за колосалните седем месеца. Близки до моделката издават, че раздялата с халфа я е хвърлила  в жестока депресия, и то дни преди абитуриентския й бал.

Георгиев има две деца от гимнастичката Христина, която заряза бременна заради увлечението си по фолкаджийката Лияна. Есмер обаче е първата, която той ще заведе до олтара.

Последвайте канала на

Novini.bg
8326 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Браво

2015.05.14 | 00:52

2
Нека,да се вземат,щом се обичат.Добра е ,младото си е младо,дай боже на всеки.
В е л и к и я

2015.05.14 | 00:52

1
Циганьор по света - съединявайте се !

Добави коментар

Водещи новини