Валери Божинов бяга от България

  • 18 март 2015 11:43

  • 4948
  • 2
Валери Божинов бяга от България
©

Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб е твърдо решен да се установи за постоянно в Италия след развода с Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През. Това разкриха близки на футболиста. Той е споделил своите планове още в дните преди официално да обяви раздялата със скандалната плеймейтка.

В края на миналата седмица нападателят написа във Фейсбук, че най-коментираната светска двойка вече не е заедно. Новината беше потвърдена и от Николета. "Валери винаги е харесвал Италия, защото там се чувства като у дома. Реално той е прекарал по-голямата част от съзнателния си живот там. Има намерение да купи къща."

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
4948 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Aro

2016.02.26 | 07:30

2
Жал ми е че емигрират 23 годишни, надявайки се да намерят по-добър живот. Тоя нещастник, решил че само парите му вече го правят ВИП хич не ме интересува. Какво добро е направил, та да заслужава вниманието ми? Един боклук по-малко.
мнмн

2015.04.25 | 14:15

1
значи ли че всички където живеят на вън са забегнали, в това число бербо, ицо, и т.н., а?!

Добави коментар

Водещи новини