Николета Лозанова не искала подаръци под 3 бона

  • 07 октомври 2011 20:36

  • 6618
  • 6
Николета Лозанова не искала подаръци под 3 бона
©

Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През се самозабравила и шокирала поканените на сватбата си. Когато избраниците на звездната двойка се поинтересували какъв подарък да занесат на тържеството, плейбойката пожелала армаганите да са поне с цена 3000 лв. Сумата се сторила огромна за част от поканените. Те се опитали да се измъкнат тактично, за да не присъстват на тържеството.

Валери разбрал със закъснение за мераците на половинката си и започнал на звъни на познатите си, като им казвал, че тя се пошегувала. Въпреки това, лошият вкус от желанието на плеймейтката останал у повечето от поканените.

Николета и Валери ще сключат утре брак в Правец. Бракосъчетанието ще стане на броени метри от стаята на Николай. Синът на Боби Михайлов е на лагер с останалите национали, които са настанени в същия хотел, където ще бъде тържеството. В същото време стана ясно, че Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През и Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб са се изгавриха брутално с вратаря на националния отбор Николай МихайловНиколай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, национален. Двамата му се подиграха, правейки се, че целуват негова снимка, твърди вестник “България днес”. Фотосът с целувката е доказателство, че войната между Божинов и Михайлов продължава с пълна сила.

Валери отмъкна от Михайлов красавицата Лозанова. За да си отмъсти, Николай започна да излиза с бившето гадже на голмайстора АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия. Нежните половинки на футболистите не закъсняха да влязат в битка с типичната женска злоба. В интернет фолкпевицата и плейбойката си отправиха директни обиди една за друга. Валери и Николай пък дори не се поздравяват, въпреки че играят заедно в националния отбор.

Войната между четворката засегна и сина на Божинов. Валери – младши не е получил разрешение от майката АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия да присъства на сватбата на баща си. Фолкпевицата редовно връщала и подаръците, които Валери пращал на малчугана. Изолираният футболист се утешавал със снимки на наследника си.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
6618 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
rrrrr

2013.02.14 | 15:15

6
В лицето и/което тя си намира за красиво/ има нещо дразнещо. Чертите и са като изсечени. Носът в профил в горната си част не изглежда добре. Не е лоша , но не е това , за което се мисли . Като тяло е нормална - правилно сложена /без дълъг крак , обаче/ . Като прибавим и ниския и ръст...Симпатично готино момиче , но дотук. Поне така я виждам аз.

2011.10.11 | 18:05

2
абееее хора аз ли съм сляп или незнам защо е наречена красавица ...обяснете ми...
fkk

2011.10.15 | 13:19

5
""sliap si , sliap"" - kak moje da ne vidish prelesta i obaianieto , koeto strui ot k`rvoletka!???? eeee izlagash se....:0
Do Николетка

2011.10.13 | 10:46

4
Толкова ти е била тарифата,затова не иска по-малка стойност на подаръците. На такъв боклук как да отидеш на сватба когато има претенции и за стойността на жеста???? Че и медиите и обръщат внимание.
иван

2011.10.13 | 10:46

3
ТЕЗИ 3 БОНА СА ЗА ТЕЗИ НА КОИТО Е ПРАВИЛА СВИРКА ТАКА ЧЕ ДРУГИТЕ ДА НЕ СЕ ПЛАШАТ

2011.10.11 | 16:39

1
TOVA E EDNA MNOGO DOLNA........I E GROZNA NEZNAM KAKVO TOLKOVA Q HVALQT

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини