Валери по - капризен от Николета

  • 07 октомври 2011 10:23

  • 5533
  • 0
Валери по - капризен от Николета
© Интернет

Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб и половинката му Николета Лозанова са в трескава подготовка за сватбата си на 9 октомври.

Двамата били силно притеснени за церемонията, която ще бъде гвоздеят в светските събития за тази години, пише „Всеки ден".

Една от любопитните подробности е, че от предстоящата венчавка повече се вълнува младоженецът, а не булката, както е в почти всички случаи.

Във вторник следобед футболния мачо бе засечен на усилени преговори с двама сватбени агенти. Срещата се проведе на открита тераса в заведение в комплекса „Правец ризорт", където ще се случи събитието.

По всичко личеше, че Валери е изнервен и напрегнат от предсватбената еуфория. Звездата на националния отбор разпалено обясняваше на организаторите от агенцията как точно да бъдат изпипани детайлите от декорацията в ресторанта и какво да бъде разположението на масите.

Макар че от време на време професионалните агенти се опитваха да му дадат по-различен съвет, футболистът си държеше на своето и хич не искаше да ги чуе. След 20-минутна дискусия Валери най-после беше задоволен от предложенията за масите и украсата. Той припряно се раздели с организаторите и побърза да се качи обратно към апартамента си в хотела.


 

Последвайте канала на

5533 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини