Дърта циганка проклела Глория

  • 15 октомври 2014 15:25

  • 5530
  • 1
Дърта циганка проклела Глория
© Булфото

Фолк певицата ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в си навлече клетвите на стара ромка, след като отказала да откликне на просията й.

"Беше много нагла, почти се навря под гумите на автомобила ми, добре че не я смазах. Отказах да й дам пари и тя започна да ме псува и кълне", сподели ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в пред свои приятелки.

"Да ми ядеш черното между пръстите на краката! 200 кила да станеш, от недохранване да умреш! Щерка ти снаха да ти доведе! Голяма вила да имаш, с много стаи, във всичките болен да лежи!", хвърляла клетви дъртата ромка, докато звездата се опитвала да избяга с колата си.

Примата на фолка чула доста от ругатните и много се разстроила, защото хората говорят, че ромските клетви хващат, пише lifestyle.bg.

ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в се разстроила най-много от проклятието за щерка си Симона, тъй като младата госпожица и без друго била с тежък и особен характер и трудно си намирала гаджета.

А сега тази ромска клетва да се влюби в жена, дошло в повече на певицата.

„Мен да ме кълне както си иска, но да не закача момиченцето ми", жалвала се изпълнителката.

Последвайте канала на

Novini.bg
5530 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.10.30 | 13:21

1
xax az znam 1 lek protiv kletvi, no trqbva da se reagira na momenta - sviva6 umruka i i 4upi6 zubite, 4e da ne me moje da kulne

Добави коментар

Водещи новини