Бирмата пребоядиса бентлито на Преслава

Георги Станоев, известен като Малката Бирма, е пребоядисал розовото бентли, което бе подарил и впоследствие си взе от бившата му любима Преслава.

Младият пернишки милионер купи преди година луксозната лимузина "Бентли Континентал" и веднага даде ключовете на возилото на оборотната певица. Макар Преси да се фукаше с розовото бижу дълго време, то не се водеше нейно по документи, тъй като собственикът си остана Станоев, съобщава blife.bg. След скандалната им раздяла, която завърши с бой в култовата чалга дискотека, бизнесменът си взе ключовете от луксозното возило и го прибра в гаража си. 24-годишният Георги не изчакал много и закарал автомобила в столичен сервиз, за да го пребоядисат в черно. Практичният Станоев решил, че ще му е по-изгодно да смени цвета на возилото и да го остави за себе си, отколкото да го продава, защото ще му вземе по-малко пари. За да зарадва капризната Преси с въпросното возило, той брои около 300 бона.

За новия цвят на автомобила Малката Бирма платил около 20 хилядарки. Веднага след като смени цвета и заличи всички спомени от близо 2-годишната си връзка с изпълнителката на "Дяволско желание", пернишкият бизнесмен не се спря да кръстосва софийските улици и актуалните чалга заведения. Преди дни Георги отскочи и до Слънчев бряг, където именно в дискотеката, станала бойно поле на края на връзката му с Преслава, младежът не спря да купонясва цяла нощ, докато всяка втора песен бе поздрав за веселата му компания. Междувременно се появи слух, че двамата с певицата отново се събрали миналата седмица. Инициатор за това станала майката на Бирмата Лидия. "Мирът" обаче продължил само 2-3 дни, след което двойката отново се разделила.

Коментари

 1. 2014.09.27 | 16:08
  Само си представете в каква държава живеем и какво представлява "елита"...
 2. 2014.09.27 | 16:08
  Голям бизнесмен ще да е тоя, щом на 24 има пари да купува на кyрвите коли по 300 бона. Явно много е внимавал в час.
  1. 2014.09.27 | 16:08
   Внимавал е как иначе , а и от закуски е спестявал...не е единичен случай , уви...тия комунистически отрочета са по-лоши и от родителите си...
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Бихте ли уголемили устните си?

Бихте ли уголемили устните си?

Избрано от Интернет