Гонят Деян Донков от Народния театър

Деян ДонковДеян Донков Деян Донков е български актьор, роден във Видин. Завършва Актьорско майсторство в класа на може да изхвърчи от култовата постановка "Хъшове", ако не престане да закъснява за представленията и да се дърли с колегите си, съобщи "Всеки ден".

Актьорът, който е на щат в Народния театър, е известен с бурния си нрав и изблици на ярост. От тях най-много страда гаджето му Радина КърджиловаРадина Кърджилова Радина Кърджилова e българска актриса, родена в град Бургас. През 2009 година завършва НАТФИЗ, която често е в ролята на боксова круша. Напоследък обаче Деян се държи арогантно и с колегите си, с които играе в различни постановки в Народния. Той бил сприхав, сърдел се за всяка дреболия и дразнел дори приятелите си без повод.

На Деян изведнъж нещо му стана, неузнаваем е, признават негови колеги. Буквално за седмици се промени и избухва за всичко, сипе ругатни наляво и надясно, недоумяват негови партньори на сцената.

Стигнало се дори дотам режисьорът Александър Морфов да предупреди Донков, че ако не престане със скандалите, ще го изгони от най-играния спектакъл "Хъшове". Там Донков замести нелепо починалия си приятел Чочо Попйорданов.

Ролята на Деян е от главните, но по решение на Морфов той може да бъде изваден от представлението за назидание. Именитият режисьор, който е и творчески директор на театъра, е дал да се разбере, че няма да позволи своеволия от когото й да било, дори от близкия си приятел Донков.

По-сложно обаче стои въпросът с участията на актьора в останалите пиеси на Морфов като "Дон Жуан" и "Полет над кукувиче гнездо", където Деян играе главна роля и на практика без него представлението пада от сцена.

Засега такава вероятност не съществува, защото отказът от тези култови постановки означава Народният театър да се раздели със значителни приходи.

Затова на Деян бил даден срок до есента да се вземе в ръце, за да не изхвърчи първо от "Хъшове", а после ако се наложи и от другите спектакли и бързо-бързо да бъде заменен от някой по-отзивчив и спокоен свой колега.

Коментари

 1. 2014.07.12 | 22:17
  навлиза в критическата, какво има за чудене.
 2. 2014.07.12 | 22:17
  Пова леке е срам за театара, та той неможе да говори правилно български. Смъртна присъда да бъде.
 3. 2014.07.12 | 22:17
  Е как да говори правилен български,като вечно е в несвяст
 4. 2014.07.12 | 22:17
  Оле, ако от тоя боклук зависят нещата, смятай за какъв театър става дума.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Пиар ли е връзката на Алекс и Дани?

Пиар ли е връзката на Алекс и Дани?

Избрано от Интернет