Маги Желязкова завлече Азис с 10 бона

  • 11 юни 2014 07:48

  • 7674
  • 2
Маги Желязкова завлече Азис с 10 бона
©

Парите развалиха дългогодишната дружба между Маги Желязкова и АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв.. Доскорошните приятели са във вледенени отношения заради борч, който певецът дал на манекенката, а от 4 месеца тя не му е върнала и стотинка, съобщава "Всеки ден".

В края на миналата година Маги бе изритана от семейното гнездо от приятеля си Боби Манекена. Според слуховете мъжът на Желязкова я уличил в няколко изневери, заради което й посочил вратата.

Натирената манекенка се изнесе да живее напълно сама в панелно жилище на квартира, но въпреки спестяванията разходите се оказаха по-големи от приходите. Именно заради това тя поискала финансова помощ в размер на 10 000 лева от своя близък приятел АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв..

Без да се замисли, изпълнителят на "Сен Тропе" услужил на манекенката, като двамата не си дали срок за връщане на дълга, не подписали дори и писмена декларация, че това се е случило.

В компанията на тесен приятелски кръг обаче наскоро Василка коментирала надълго и нашироко как Желязкова взела парите и си плюла на петите.

Къдравата брюнетка дори не вдигала телефона на Костинбродския славей, а от парите нямало и помен. В последния си разговор с АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. Маги дори се заклела в детето си, че ще му върне дълга само да си стъпи на краката и да приключат ангажиментите й около "Денсинг старс".

Завлеченият АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. обаче не съжалява толкова много за дадените пари, колкото за развалената си дружба с Маги.

"Това не е сума, заради която си струва да развалиш едно приятелство. Десетки хора и приятели са ме завличали с много повече пари", коментирал чалга певецът.

Последвайте канала на

Novini.bg
7674 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.02.12 | 09:03

2
тая грозотия ,приличаща на камила в лицето да си ходи на село
ВИЖДА СЕ

2015.02.12 | 09:03

1
ЗА 1 МЕСЕЦ ЗДРАВА РАБОТА ,ЩЕ ГИ ЗАРАБОТИ !! САМО ОТВОРА НА КАСИЧКАТА ДА Е ЗДРАВ !!

Добави коментар

Водещи новини