Нападателят на Брад Пит е с ограничителна заповед (снимка)

  • 30 май 2014 14:01

  • 4394
  • 0
Нападателят на Брад Пит е с ограничителна заповед (снимка)
© Getty Images/Guliver

Журналистът Виталий Седюк, който прескочи огражденията и удари актьора Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в в лицето на премиерата на филма "Господарка на злото" в Лос Анджелис, е получил ограничителна заповед, предаде Ройтерс. Това се случи, докато
актьорът раздаваше автографи.

50-годишният Пит, който придружаваше партньорката си Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския, която не пострада при инцидента.

Ограничителната заповед забранява на 25-годишния Седюк да се доближава на по-малко от 150 метра от Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в през следващите пет дни. Репортерът все още е в ареста с наложена гаранция от 20 000 долара.

Преди около 3 седмици Виталий Седюк е бил уволнен от украинския телевизионен канал "1+1", след като се напъха под шлейфа на роклята на актрисата Америка Ферера на премиерата на анимацията "Как да си дресираш дракон 2" на кинофестивала в Кан, припомня БТА.

Виталий Седюк стана известен със скандалните си прояви към знаменитости на премиери и светски събития. Украинецът получи 3-годишна пробация, след като прекъсна речта на британската певица Адел на наградите Грами миналата година. На кинофестивала във Венеция през 2011 г. Седюк поднесе букет хортензии на МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо, принуждавайки я да изрази отвращението си към цветята. През януари тази година скандалният репортер прегърна през кръста актьора Брадли Купър, поставяйки лице на чатала му. Месец по-късно Виталий Седюк се опита да направи същото и с холивудската звезда Леонардо Ди Каприо на кинофестивала в Санта Барбара. Преди две години Седюк отнесе шамар от Уил Смит, след като се опита да го целуне по устните на премиерата на "Мъже в черно 3" в Москва.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4394 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини