Алисия не била наричала Николета - "К*рволета"

  • 10 септември 2011 19:51

  • 4895
  • 1
Алисия не била наричала Николета - "К*рволета"
© Булфото

АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия отрича да е обиждала с ироничния прякор К*рволета начин жената, която отмъкна мъжа й.

„Нито съм я клела, нито искам да поддържам каквито и да е отношения с Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През. Никога не съм я наричала К*рволета” – зарича се АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, попитана как ще коментира вестта, че съперницата й чака дете от Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб. Дамите в най-обсъждания любовен триъгълник пак успяха да нажежат до червено страстите помежду си.

„Ще кажа единствено, че тя може и да се омъжи за Валери, но това няма да й помогне да стане певица” – коментира АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия на страниците на „България днес”. Тя беше жената до футболиста от „Парма” в продължение на 4 години. Дори му роди син, но така и не можа да го впрегне пред олтара. „Надявам се с времето нещата между нас с Валери да се нормализират, дължим го на нашето дете” – обяснява попфолк певицата.

Жълтите медии от няколко седмици разпространяват информацията, че Николета е бременна от Валери. Това изнерви допълнително бившата му изгора АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия.

Певицата определено изревнува, когато Лозанова направи дебют със съвместната песен с Ванко 1. Парчето обаче вдигна малко дим по медиите, но огън така и не се появи.

АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия от своя страна се опитва да покаже, че е възвърнала женската си увереност. Тя тръгна по участия и показа на феновете си, че въобще не се е занемарила въпреки преживяната драма.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4895 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
за Компота и Хората

2011.09.11 | 21:21

1
СЕРЕМ НА КОСМОСССССС!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини