Преслава слабее от магия

  • 25 април 2014 07:46

  • 4840
  • 2
Преслава слабее от магия
© Булфото

Загрижена за здравето на дъщеря си Преслава, майка й Янка хукнала по врачки и баячки. Увлечена в мистичното женицата била сигурна, че само вещ в занаята човек може да даде отговор защо дъщеря й слабее драстично в последните месеци, и родителката посетила прочута варненска ясновидка, пише в. "Всеки ден".

От близо година насам най-популярната ни фолк изпълнителка се раздели с близо 15 килограма от осанката си, като спекулациите относно бързото й вталяване варираха от анорексия до прекаляване с наркотични вещества.

След като Преслава уверила родителите си обаче, че е в блестяща форма, майка й продължила да си има едно наум относно промяната в теглото на дъщеря си.

Янка, която открай време е известна със страстта си да се доверява на екстрасенси, решила отново да изповяда мъката си пред ясновидка от Варненския край, която и друг път й е разнищвала мистични проблеми. Гледачката нямала нужда от много информация и веднага заключила, че на Преслава е направена магия да се стопи, както запалена свещ гасне.

"Жена конкурентка я е омагьосала. Заклинание има над нея и тя се топи като пролетен сняг. Магията ни доктор я лови, ни апаратура. Ходжа й е вредил", категорична била шаманката.

Борислава Борисова
4840 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.04.28 | 19:18

1
mnogo gre6en hod e da tragne6 po vra4ki , te sa ot satana
А кажи

2014.04.28 | 19:18

2
Кой е верният ход?

Добави коментар

Водещи новини