Валери освободи ергенската квартира

  • 25 март 2014 07:34

  • 4811
  • 1
Валери освободи ергенската квартира
©

Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб и съпругата му Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През окончателно загърбиха проблемите в брака си. Двамата отново живеят заедно в общия им дом в "Манастирски ливади", пише в. "България Днес".

Нападателят на "Левски" е освободил апартамента, в който живееше докато с Николета бяха разделени. По време на проблемите Валери се беше изнесъл от дома им и си беше наел жилище в реномиран комплекс от затворен тип на "Симеоновско шосе".

Божинов набързо бе разпознат от съседите си. Все пак червеното му "Бентли" няма как да остане незабелязано. От известно време насам нападателят не е засичан в комплекса. Отсъствието му съвпада със затоплянето на отношенията между двамата. Това кара голяма част от доскорошните комшии на Валери смятат, че той се е върнал при Николета и малката Никол.

"Щастлива съм, защото обичам съпруга си", заяви Лозанова преди седмица. "Няма по-голямо щастие от това да обичаш и да бъдеш обичан и при мен в момента е точно така. Където и да отиде да играе Валери, само 10 лева да изкарва, пак ще съм с него".

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4811 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.03.27 | 16:58

1
kifla prosta

Добави коментар

Водещи новини